4 βήματα για να αλλάξετε τον λογαριασμό email στο iPhone

Μοίρασε την γνώση...

Η εφαρμογή Mail από την Apple επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν σε αυτή, όλα τα email που μπορεί να χρησιμοποιούν, ακόμη και αν πρόκειται για ηλεκτρονικές διευθύνσεις διαφορετικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

banner

 

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στα iPhone είναι αδιαμφισβήτητα, η εφαρμογή Mail. Μάλιστα, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανατρέξουν στο App Store για εγκαταστήσουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή αφού, βρίσκεται ήδη, στο κινητό τους.

Διαφήμιση

Η εφαρμογή Mail από την Apple επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν σε αυτή, όλα τα email που μπορεί να χρησιμοποιούν, ακόμη και αν πρόκειται για ηλεκτρονικές διευθύνσεις διαφορετικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν επομένως, είστε από τα άτομα που διαθέτουν παραπάνω από έναν λογαριασμό email συνδεδεμένο στη συγκεκριμένη εφαρμογή του iPhone, τότε αυτόματα ως προεπιλογή θα τοποθετηθεί ο λογαριασμός email που καταχωρήσατε πρώτο στην εφαρμογή.

Google news

Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν είναι σημαντικό να ορίσετε σωστά το προεπιλεγμένο email σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο λογαριασμό σας επιλέγοντας μια διαφορετική διεύθυνση email, μπορείτε εύκολα να το κάνετε με 4 απλά βήματα.

Banggood WW Goboo [CPS] Many GEOs

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη διεύθυνση email σας σε ένα iPhone
1. Πηγαίνετε πρώτα στις Ρυθμίσεις.

2. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην κατηγορία Mail.


3. Επιλέξτε: Προεπιλεγμένος λογαριασμός.

4. Επιλέξτε τον λογαριασμό email τον οποίο θέλετε να ορίσετε ως προεπιλογή.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram