Αναβαθμίστε… Φθηνά τον υπολογιστή σας με Windows 10 από 6.12€ και Office 2021 στα 24.25€

Μοίρασε την γνώση...

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας αποκτώντας λογισμικό Windows 10 και Office 2021 στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2023, η Microsoft έχει εστιάσει την προσοχή της αποκλειστικά στα Windows 11, τερματίζοντας την online διάθεση των Windows 10 μέσω του επίσημου καταστήματός της. Εάν ο υπολογιστής σας δεν πληροί τις προϋποθέσεις εγκατάστασης των Windows 11, τότε η μόνη σας λύση είναι να προμηθευτείτε τα Windows 10 από ένα third-party κανάλι διανομής, όπως το GoDeal24. Στο κατάστημα θα βρείτε τα Windows 10 Pro στην προνομιακή τιμή των 7.25€, ενώ αν επιλέξετε το πακέτο που περιλαμβάνει δύο κλειδιά το κόστος πέφτει σε μόλις 6.12€ ανά PC. Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τον τερματισμό της online διάθεσης των Windows 10 μέσω του επίσημου καταστήματός της, η Microsoft θα συνεχίζει να υποστηρίζει το παλαιότερο λειτουργικό σύστημά της με τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας έως και τις 14 Οκτωβρίου 2025. Ως εκ τούτου, ο υπολογιστής σας θα συνεχίσει να προστατεύεται από ιούς, spyware, ransomware και λοιπά κακόβουλα λογισμικά.

banner

Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή η εταιρεία έχει στρέψει την προσοχή της στα Windows 11 και στην ενσωμάτωση του ChatGPT στη μηχανή αναζήτησης Bind. Λογικά στο μέλλον θα δούμε ακόμη περισσότερες λειτουργίες τεχνητές νοημοσύνης στα Windows 11, οπότε είναι μια καλή στιγμή να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σύστημα, επιλέγοντας τα Windows 11 Pro στην προνομιακή τιμή των 10.25€.

Αυθεντικά Windows 10 από μόλις 6.12€

Google news

Windows10

Atlas VPN Dresslily WW

Windows11

Στα πλαίσια των προσφορών λογισμικού του GoDeal24, μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε το Office 2021 Professional με κόστος μόλις 24.25€. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα, καλό θα είναι να προτιμήσετε το πακέτο που περιλαμβάνει 5 κλειδιά ρίχνοντας το κόστος σε μόλις 13.05€ ανά υπολογιστή. Φυσικά, τα κλειδιά αυτά μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους φίλους, τους συναδέλφους ή τους συγγενείς σας και να βγείτε όλοι κερδισμένοι.


Λογισμικό Office στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

62% έκπτωση σε πακέτα Office+Windows OS

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 29.70€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 32.99€.

50% έκπτωση σε προϊόντα Windows

Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE50 στο ταμείο.

>>> Get More

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Get More Tools>>>

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram