Αυτό πρέπει να προσέξετε με τον φορτιστή του iPhone για να μη πέφτει η μπαταρία τόσο γρήγορα

Μοίρασε την γνώση...

Οι χρήστες του iPhone ανησυχούν πάντα για τη διάρκεια της μπαταρίας και μάλιστα αναζητούν τρόπους να τη «φροντίζουν»
Σίγουρα θα έχετε διαβάσει πολλά tips & tricks για το πώς θα δώσετε περισσότερη ζωή στη μπαταρία σας αλλά εμείς σήμερα σας έχουμε κάτι πολύ βασικό που ενδεχομένως αμελείτε. Κάτι που πρέπει να ξέρετε είναι ότι η Apple χρησιμοποιεί μπαταρίες ιόντων λιθίου επειδή φορτίζουν πιο γρήγορα και διαρκούν περισσότερο σε σύγκριση με άλλες μπαταρίες. Όμως ακόμη και αυτό δεν είναι αρκετό.

banner

Jenny.Gr

Τι πρέπει λοιπόν να προσέξετε με το αξεσουάρ φόρτισης;
Ένας από τους πιο συχνούς λόγους που οδηγούν σε κακή υγεία της μπαταρίας του iPhone είναι η χρήση αξεσουάρ φόρτισης που δεν είναι πιστοποιημένα από την Apple. Οι tech experts αναφέρουν ότι τόσο το καλώδιο φόρτισης όσο και ο προσαρμογέας διαθέτουν πιστοποίηση MFi.

Διαφήμιση

Ο MFi είναι η συντομογραφία των Made for iPod, Made for iPhone και Made for iPad. Μόνο οι επωνυμίες που περνούν τις αυστηρές δοκιμές συσκευών και εγκαταστάσεων της Apple μπορούν να τοποθετήσουν το λογότυπο MFi στα προϊόντα τους. Επομένως, φροντίστε να προσέχετε το λογότυπο MFi στα αξεσουάρ φόρτισης.

Google news

Για παράδειγμα, κάθε προσαρμογέας καλωδίου φωτισμού διαθέτει ένα μικροσκοπικό τσιπ ελέγχου ταυτότητας που ενημερώνει το iPhone ότι έχει πιστοποίηση MFi. Διαφορετικά, το iPhone εμφανίζει ένα αναδυόμενο παράθυρο όταν εντοπίζει ένα καλώδιο που δεν έχει πιστοποίηση MFi.

Redmagic WW Zaful WW

ΠΗΓΗ

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram