Είναι Θέμα Ακουστικής. Mifo FiiTii Hifi Air 2… ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Μοίρασε την γνώση...

ΝΑΙ… Είναι Θέμα Ακουστικής γιατί ήρθαν στα χέρια μας από την γνωστή εταιρία κατασκευής ποιοτικών ακουστικών η νέα σειρά της Sub brand της τα FiiTii Hifi Air 2… και πάμε να δούμε βιντεάκι “ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ” αλλά και να δούμε τα χαρακτηριστικά τους πριν το Review που θα βγει μετά από ένα εύλογο διάστημα δοκιμής.
Να πω όμως πως ήδη τα φοράω μια εβδομάδα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος μιας και ANC, Transparency mode, μηδενική καθυστέρηση, ποιότητα ήχου πραγματικά από τις καλύτερες κι αυτό λόγω του οπλισμού 1ΒΑ που έχουν τα “ακριβά” που έχω εγώ (έχει δυο τύπους ένα μόνο με δυναμικό οδηγό  και το ακριβότερο με δυναμικό οδηγό + οπλισμό 1ΒΑ) ο οποίος ρυθμίζει τον ήχο ώστε να είναι πάντα στις σωστές συχνότητες σε μπάσα – πρίμα και μεσαία με αποτέλεσμα όταν ακούς μουσική να είναι πραγματικά απόλαυση!!!

banner

Αυτά όμως θα τα πούμε κι αναλυτικότερα στο review μας… και πάμε να δούμε που μπορείτε να τα βρείτε (μου έχουν έρθει από το official κατάστημα της FiiTii ) αλλά και το βιντεάκι της αποσυσκευασίας

Διαφήμιση

FiiTii Hifi Air 2 από το official κατάστημα της FiiTii: https://bit.ly/3Za2vSq
και από το από το official κατάστημα της στο AliExpress: https://bit.ly/3YWH3Rh

Google news

BT 5.3: Η προηγμένη έκδοση για την καλύτερη ασύρματη συχνότητα.
ANC: Ενεργή ακύρωση θορύβου
Transparency mode: Ο ήχος περιβάλλοντος είναι επίσης απαραίτητος μερικές φορές.
Καθαρή κλήση ENC: Ο ψηφιακός αλγόριθμος διπλού μικροφώνου μειώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο του περιβάλλοντος και λαμβάνει την ανθρώπινη φωνή.
Αποκωδικοποίηση ήχου 24 bit: Ενημερώθηκε σε έξοδο χωρίς απώλειες, βελτιωμένη σε διάφορα είδη μουσικής.
Αδιάβροχα IPX7
25 ώρες αναπαραγωγής: Έως και 5 ώρες κάθε πλήρη φόρτιση με επιπλέον 20 ώρες αναμονής στη θήκη φόρτισης.

Atlas VPN Redmagic WW

2

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.


Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram