Εντυπωσιακές βελτιώσεις φέρνει η πρώτη ενημέρωση του OnePlus 11

Μοίρασε την γνώση...

Η OnePlus προσφέρει συχνά ενημερώσεις λογισμικού εδώ και χρόνια, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη όταν ακούμε ότι το OnePlus 11 τυγχάνει της ίδιας μεταχείρισης.

banner

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα στις αρχές του περασμένου μήνα, το OnePlus 11 θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τις 16 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να προπαραγγείλετε τη ναυαρχίδα και να επωφεληθείτε από τις προσφορές που προσφέρονται από την OnePlus και διάφορους λιανοπωλητές στις ΗΠΑ, όπως η Amazon και Best Buy.

Διαφήμιση

Τι θα προσφέρει η νέα ενημέρωση

Google news

Σύστημα
Βελτιώνει τη σταθερότητα του συστήματος.
Βελτιώνει την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης σε σκοτεινά περιβάλλοντα.
Διορθώνει ένα πρόβλημα όπου ο πίνακας Γρήγορων ρυθμίσεων περιστασιακά δεν μπορεί να τραβηχτεί προς τα κάτω.
Ενσωματώνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Ιανουαρίου 2023 για τη βελτίωση της ασφάλειας του συστήματος.

Cafago WW Cubot WW

Επικοινωνία
Βελτιώνει τη σταθερότητα της σύνδεσης Wi-Fi.
Βελτιώνει τη σταθερότητα σύνδεσης Bluetooth και ενσύρματων ακουστικών.

Εφαρμογές
Διορθώνει ένα πρόβλημα όπου οι φωτογραφίες δεν μπορούν να κοινοποιηθούν στο WhatsApp όταν ανοίγει σε ένα αιωρούμενο παράθυρο.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram