Έτσι θα χρησιμοποιήσετε το Snapchat στον υπολογιστή σας

Μοίρασε την γνώση...

To Snapchat έχει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να μοιράζεται περιεχόμενο με άλλους άμεσα και η χρήση του σε υπολογιστή μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την εμπειρία των χρηστών.

banner

Το Snapchat ήταν πάντα μια εφαρμογή αποκλειστική για smartphone χωρίς επιλογή πρόσβασης από υπολογιστή. Άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε και να δημοσιεύετε περιεχόμενο μέσω μιας εφαρμογής Ιστού. Ωστόσο, το Snapchat δεν πρόσφερε μια τέτοια δυνατότητα μέχρι τα τέλη του 2022, όταν κυκλοφόρησε την εφαρμογή Snapchat για Web. Τώρα έχετε περισσότερες επιλογές για να χρησιμοποιήσετε το Snapchat χωρίς να έχετε πάντα το τηλέφωνό σας κολλημένο στο χέρι σας.

Διαφήμιση

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Snapchat για Web στον υπολογιστή σας, κάντε τα εξής:
Επισκεφτείτε την εφαρμογή Snapchat για Web χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού
Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Snapchat
Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο smartphone σας για να επαληθεύσετε την προσπάθεια σύνδεσης
Ειδοποίηση σύνδεσης στο πρόγραμμα περιήγησης λογαριασμού Snapchat στο Android
Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη από τον υπολογιστή σας για να συνεχίσετε
Επιλέξτε Να επιτρέπεται ή Αποκλεισμός στην επάνω αριστερή γωνία για να εκχωρήσετε ή να απορρίψετε την άδεια ειδοποίησης.
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Snapchat για Web στον υπολογιστή σας.

Google news

ΠΗΓΗ

Goboo [CPS] Many GEOs Tomtop WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram