“Έξυπνες” στάσεις λεωφορείων στα Γρεβενά φορτίζουν τα κινητά των πολιτών όσο περιμένουν! (Βίντεο)

Μοίρασε την γνώση...

Είναι οικολογικής τεχνολογίας και λειτουργούν με φωτοβολταϊκά συστήματα, μέσω Led.

banner

H τοπική ανάπτυξη, η προστασία περιβάλλοντος, αποτελούν τους άξονες πάνω στους οποίους κινείται το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Διαφήμιση

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει κατανείμει ποσό ύψους μέχρι 28.230.000,00 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» σε όλους τους Δήμους της Χώρας με πληθυσμό κάτω των 50.000 κατοίκων για την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού άξονα προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος» του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Google news

Έτσι και ο Δήμος Γρεβενών από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” δημιούργησε τις “έξυπνες” στάσεις λεωφορείων.

Gshopper Many GEOs ChicMe WW

Οι 13 έξυπνες στάσεις λειτουργούν με φωτοβολταϊκά συστήματα, μέσω Led πινακίδων, δείχνουν την ώρα άφιξης των λεωφορείων, μπορούν να φορτίσουν smart συσκευές, διαθέτουν νυχτερινό φωτισμό και σύντομα θα παρέχουν ασύρματο δίκτυο Wi-Fi!

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Τριγώνης δήλωσε ότι “σκοπός είναι η ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, υιοθετώντας σύγχρονες πρακτικές που αναβαθμίζουν ριζικά το αστικό περιβάλλον και τις δημόσιες συγκοινωνίες, η Δημοτική Αρχή Γρεβενών προχώρησε στην τοποθέτηση “έξυπνων” στάσεων λεωφορείων, αξιοποιώντας ορθά όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία υπέρ των πολιτών στο πλαίσιο της Στρατηγικής για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα”


 

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram