Φωνητική συνομιλία μέσω Discord στο PlayStation 5 δοκιμάζει η Sony

Μοίρασε την γνώση...

Μια νέα έκδοση beta του λογισμικού συστήματος PS5 έχει προσθέσει τη φωνητική συνομιλία στο Discord και την υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης για οθόνες 1440p, μεταξύ μιας σειράς άλλων αναβαθμίσεων.

banner

Όπως ανακοινώθηκε στο PlayStation Blog, το νέο λογισμικό συστήματος είναι διαθέσιμο για συμμετέχοντες της beta στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η προσθήκη της φωνητικής συνομιλίας Discord, η οποία επιτρέπει κλήσεις μεταξύ πλατφόρμων μέσω του δημοφιλούς συστήματος Discord. Οι χρήστες θα πρέπει να συνδέσουν τους λογαριασμούς Discord και PlayStation Network για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία και, στη συνέχεια, να ξεκινήσουν μια κλήση στην εφαρμογή Discord για κινητά πριν τη μεταφέρουν στην κονσόλα τους. Φαίνεται λίγο πιο περίεργο από ένα τυπικό πάρτι PSN, αλλά αναμφίβολα θα είναι πολύ ευπρόσδεκτο σε όσους παίζουν συχνά με φίλους που είναι σε Xbox και PC.

Διαφήμιση

Το άλλο βασικό χαρακτηριστικό της ενημέρωσης beta είναι η υποστήριξη Variable Refresh Rate για οθόνες ανάλυσης 1440p. Αυτό επιτρέπει πιο ομαλή οπτική απόδοση όταν χρησιμοποιείτε οθόνη HDMI 2.1 συμβατή με VRR, υπό την προϋπόθεση ότι το παιχνίδι υποστηρίζει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης. Το VRR μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις οθόνης και βίντεο.

Google news

Η νέα beta παρέχει επίσης μια ποικιλία μικρότερων αναβαθμίσεων που εστιάζουν στην εμπειρία του χρήστη. Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα κοινής χρήσης της οθόνης σας απευθείας από την κάρτα προφίλ ενός φίλου, μία καρτέλα “Friends Who Play” που δείχνει ποιος από τη λίστα φίλων σας παίζει επίσης το παιχνίδι που βλέπετε, μια νέα χειροκίνητη λειτουργία για την αποστολή συγκεκριμένων στιγμιοτύπων από την κονσόλα προς το PS App, φίλτρα PS VR και PS VR2 για τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, μια νέα λειτουργία μεταφοράς δεδομένων από PS5 σε PS5 (διαθέσιμη μέσω Wi-Fi ή LAN) και ένα αναδυόμενο παράθυρο ειδοποίησης για παιχνίδια PS4 που σας ειδοποιεί για οποιαδήποτε αποθήκευση δεδομένων παιχνιδιού PS4 έχετε στο cloud.

Zaful WW banner

Υπάρχει επίσης μια περιορισμένη έκδοση στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο για φωνητικές εντολές λήψης βίντεο. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να λένε “Hey PlayStation, capture that” για να αποθηκεύσουν ένα βίντεο κλιπ του παιχνιδιού. Ζούμε τις μέρες του Xbox Kinect ξανά.

Για περισσότερα από τον κόσμο του PlayStation, ρίξτε μια ματιά στα παιχνίδια που έρχονται στο PS Plus τον Φεβρουάριο, καθώς και τα νέα ότι η συλλογή PS Plus του PS5 θα αφαιρεθεί εντελώς αργότερα φέτος.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram