Φορτιστής VOLTME REVO 100: Ένας για όλα!

Μοίρασε την γνώση...

Η VOLTME είναι μια νέα εταιρεία που εξειδικεύεται στην φόρτιση συσκευών τεχνολογίας. Μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει αρκετά μοντέλα φορτιστών που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη. Ακόμα παράγει καλώδια φόρτισης, βάσεις ασύρματης φόρτισης και πολύπριζα. Όλα τα προϊόντα της VOLTME είναι καινοτόμα, καλοσχεδιασμένα, με άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Σήμερα θα παρουσιάσουμε το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς φορτιστών της VOLTME. Πρόκειται για τον φορτιστή VOLTME REVO 100 που έχει συνολική ισχύ φόρτισης 100 Watt και μπορεί να φορτίσει μέχρι τρεις συσκευές συγχρόνως! Αυτό είναι σίγουρα πολύ πρακτικό αφού όλοι μας, τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία, έχουμε έναν μεγάλο αριθμό επαναφορτιζόμενων συσκευών τις οποίες χρησιμοποιούμε καθημερινά. Κινητά τηλέφωνα, tablet, φορητές κονσόλες παιχνιδιών, φορητοί υπολογιστές είναι σε πρώτη ζήτηση από όλα τα μέλη της οικογένειας. Γι’ αυτό ένας αποδοτικός φορτιστής, όπως ο VOLTME REVO 100, με μικρό μέγεθος, που μπορεί να φορτίσει γρήγορα πολλές συσκευές μαζί, είναι κάτι που αξίζει να αποκτήσουμε. Ας τον δούμε λίγο καλύτερα.

banner

Περιγραφή

Διαφήμιση

Όπως ήδη αναφέραμε, ο VOLTME REVO 100 είναι ένας φορτιστής πρίζας τοίχου που διαθέτει δύο USB type-C θύρες και μια USB type-A θύρα, οπότε μπορεί να φορτίζει συγχρόνως μέχρι τρεις συσκευές. Κυκλοφορεί σε χρώμα λευκό ή μαύρο και είναι κατασκευασμένος από λείο πλαστικό υλικό, ανθεκτικό στη φωτιά. Στην πίσω πλευρά εκτός από τις θύρες type-C, υπάρχει μια τριγωνική ενδεικτική λυχνία που ανάβει σε χρώμα λευκό. Ο φορτιστής δείχνει πραγματικά πολύ ποιοτικός και στιβαρός. Έχει σχήμα ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο με διαστάσεις: 6.5 x 3.3 x 9.9 cm και βάρος μόλις 176 gr. Είναι δηλαδή 38% μικρότερος από τον φορτιστή των 96W ενός MacBook αλλά διαθέτει ακόμα δύο θύρες φόρτισης.

Google news

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του REVO 100 είναι: Ρεύμα εισόδου AC 100-240V, 50-60 Hz 1,5A, ρεύμα εξόδου 5V-3A, 9V-3A, 12V-3A, 15V-3A, 20V-5A και μέγιστη ισχύ 100W. Η φόρτιση στα 100W (20V-5A) επιτυγχάνεται μόνο αν χρησιμοποιούμε την μία από τις δύο θύρες type-C, χωρίς τη χρήση της θύρας type-A, και με χρήση ειδικού καλωδίου που να υποστηρίζει φόρτιση στα 5A. Αν χρησιμοποιούμε μόνο τη θύρα type-A, η μέγιστη φόρτιση φτάνει τα 60 Watt. Αν χρησιμοποιούμε και τις δύο θύρες type-C, η μέγιστη ισχύ είναι 95 Watt (65 Watt για την μία θύρα και 30 Watt για την άλλη). Ο REVO 100 είναι συμβατός με όλα τα δημοφιλή πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης όπως PD3.0 / QC3.0 / PPS οπότε μπορεί να φορτίσει αποτελεσματικά όλα τα μοντέρνα κινητά και τους φορητούς υπολογιστές. Είναι εφοδιασμένος με συστήματα πολλαπλής ασφαλείας για υπέρταση, βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση και ασταθή τροφοδοσία, οπότε είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση με όλες τις αγαπημένες μας συσκευές. Ακόμα είναι πιστοποιημένος με τα διεθνή στάνταρ ποιότητας CE, FCC, TUV και RoHS. Μέσα στην συσκευασία του εκτός από τον ίδιο τον φορτιστή και το καλώδιό του, θα βρούμε το φυλλάδιο οδηγιών και μια κάρτα εγγύησης. Η VOLTME δίνει εγγύηση καλής λειτουργίας 18 μηνών γι’ αυτόν τον φορτιστή.

Tomtop WW Atlas VPN

Να τονίσουμε εδώ ότι στη συσκευασία του φορτιστή δεν υπάρχει καλώδιο φόρτισης. Μπορούμε όμως να προμηθευτούμε χωριστά ένα καλώδιο VOLTME PowerLink MOSS μήκους ενός μέτρου ή 1,8 μέτρα που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 100 Watt. Το καλώδιο αυτό κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και είναι πολύ καλής ποιότητας. Έχει επίσης εγγύηση 18 μηνών.

Χαρακτηριστικά – Λειτουργίες


Στην πράξη ο φορτιστής VOLTME REVO 100 είναι πολύ αποτελεσματικός κατά την λειτουργία του. Με αυτόν μπορούμε να φορτίζουμε το κινητό μας, το tablet, την κονσόλα παιχνιδιών και τον φορητό υπολογιστή μας, πάρα πολύ γρήγορα. Συμβατοί υπολογιστές είναι τα Chromebook, τα MacBook, τα Notebook και γενικά κάθε φορητός υπολογιστής με θύρα φόρτισης type-C. O REVO 100 ενσωματώνει τις προηγμένες τεχνολογίες φόρτισης Νιτρίδιο – Γαλλίου (GaN) και V-Dynamic. Έτσι μπορεί να φορτίζει έως 2,5 φορές γρηγορότερα τις συσκευές μας, ενώ έχει μικρό μέγεθος. Αναγνωρίζει αυτόματα τις συσκευές μας και τους παρέχει την βέλτιστη ισχύ και ταχύτητα φόρτισης, μειώνοντας έτσι αισθητά τον συνολικό χρόνο φόρτισης. Δεν παρουσιάζει κανένα φαινόμενο υπερθέρμανσης κατά τη λειτουργία του. Στον παρακάτω πίνακα μπορούμε να δούμε όλου τους συνδυασμούς φόρτισης ανάλογα με τις θύρες που χρησιμοποιούμε.

Εμείς δοκιμάσαμε τον φορτιστή για να φορτίσουμε ένα Acer Chromebook, έναν φορητό υπολογιστή Lenovo Flex 5 και ένα Power Bank Baseus ισχύος 65 Watt. Χρησιμοποιήσαμε καλώδια φόρτισης με ένδειξη της ισχύος φόρτισης. Να τονίσουμε εδώ ότι η μέγιστη ισχύ φόρτισης που υποστηρίζουν οι δύο υπολογιστές είναι 45 Watt. Παρακάτω βλέπουμε τις σχετικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν την μεγάλη αποδοτικότητα του φορτιστή.

Συμπέρασμα

Αν σας χρειάζεται ένας πολύ ισχυρός φορτιστής σε μικρές διαστάσεις, ο VOLTME REVO 100 είναι μια άριστη επιλογή. Φορτίζει συγχρόνως μέχρι τρεις συσκευές και έχει μεγάλη ισχύ που φτάνει τα 100W. Φορτίζει πολύ γρήγορα smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές που διαθέτουν θύρα φόρτισης type-C. Μπορούμε να τον προμηθευτούμε σήμερα από την Amazon Ισπανίας σε καλή τιμή. Αν θέλουμε και το καλώδιο, PowerLink MOSS, μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ. Η παραγγελία θα φτάσει το πολύ σε 10 μέρες, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Στο επίσημο κατάστημα της VOLTME στο AliExpress ο φορτιστής REVO 100 είναι διαθέσιμος σε τιμή προσφοράς με έκπτωση 65%! Το ίδιο ισχύει και για το καλώδιο PowerLink MOSS! Πάντως, τόσο η ποιότητα όσο και η αποδοτικότητά του φορτιστή και του καλωδίου αξίζουν και με το παραπάνω το κόστος τους!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram