Για αναδιπλούμενα τηλέφωνα βελτιστοποιείται τo Gmail

Μοίρασε την γνώση...

Τα αναδιπλούμενα smartphone είναι κάτι περισσότερο από απλά tablet και κινητά τηλέφωνα με μεγάλη οθόνη, καθώς γίνονται καλύτερα με νέα κόλπα λογισμικού, με την τελευταία βελτίωση να είναι μια νέα διεπαφή για το Gmail.

banner

To Gmail βελτιστοποιείται για αναδιπλούμενα τηλέφωνα

Μέχρι τώρα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα εμφάνιζαν μια εκτεταμένη έκδοση της εφαρμογής Gmail που βλέπετε στα συμβατικά τηλέφωνα. Η Google έχει ανανεώσει τη διεπαφή και οι χρήστες με συσκευές όπως το Samsung Galaxy Z Fold 4, θα βλέπουν μια διάταξη 2 παραθύρων για το Gmail. Η προβολή 2 παραθύρων είναι επίσης διαθέσιμη για Meet και Chat. Αυτό σημαίνει ότι το αριστερό μέρος της αναδιπλούμενης οθόνης θα εμφανίζει τα εισερχόμενα και το δεξί μισό θα εμφανίζει ένα ανοιχτό email. Αυτό είναι λογικό από την προοπτική των πολλαπλών εργασιών και θα εξοικονομήσει πολλά εμπρός και πίσω κατά την περιήγηση στα email.

Διαφήμιση

Η γραμμή αναζήτησης βρίσκεται πάνω από τα εισερχόμενα και το κουμπί Σύνταξη φαίνεται επίσης στο πρώτο μισό της οθόνης. Η κάτω γραμμή καλύπτει το πλάτος ολόκληρης της οθόνης. Αντίθετα, βλέπετε μια κάθετη ράγα πλοήγησης σε tablet. Μικρές πινελιές όπως αυτές βοηθούν στη δημιουργία μιας ξεχωριστής ταυτότητας για αναδιπλούμενα ακουστικά.

Google news

ΠΗΓΗ

banner Blackshark WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram