Η επόμενη γενιά του Apple CarPlay θα κυκλοφορήσει σε 14 μάρκες φέτος

Μοίρασε την γνώση...

Το λογισμικό CarPlay της Apple παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι με πολλά νέα χαρακτηριστικά και φέτος αναμένεται η επόμενη γενιά. Οι τελευταίες πληροφορίες αποκαλύπτουν τις πρώτες 14 μάρκες αυτοκινήτων που θα αποκτήσουν το νέο CarPlay κάποια στιγμή στο τέλος της χρονιάς και αυτές είναι οι εξής:

banner

Acura, Audi, Ford, Honda, Infiniti, Jaguar, Land Rover, Lincoln, Mercedes-Benz, Nissan, Polestar, Porsche, Renault, Volvo.

apple carplay, Apple CarPlay: Η επόμενη γενιά θα κυκλοφορήσει σε 14 μάρκες φέτος

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του επερχόμενου CarPlay αναμένεται να είναι η υποστήριξη πολλαπλών οθονών, η οποία θα του επιτρέπει να επεκταθεί πέρα ​​από την κύρια οθόνη infotainment μέσα στο αυτοκίνητο. Η Apple λέει ότι η διάταξη και το σχήμα της οθόνης θα είναι προσαρμοσμένα ειδικά για κάθε αυτοκίνητο.

Google news

Η ειδική προσαρμογή περιλαμβάνει ακόμη και το ταμπλό οργάνων. Το CarPlay θα επιτρέπει την επιλογή μεταξύ διαφορετικών σχεδίων, διατάξεων, ενώ θα υπάρχουν ακόμη και μερικές μοναδικές επιλογές για ορισμένους κατασκευαστές. Ακόμα, περιλαμβάνεται το ραδιόφωνο FM, που ελέγχεται από μια ολοκαίνουργια εφαρμογή Ραδιόφωνο FM.

Cubot WW Zaful WW

Τέλος, το CarPlay θα παρουσιάσει widgets που θα δίνουν διάφορες σχετικές πληροφορίες εύκολα, με μια ματιά. Κάποιες από αυτές είναι η οικονομία καυσίμου, η διάρκεια ταξιδιού, η απόσταση που διανύθηκε, τα ημερολογιακά συμβάντα, ο καιρός, οι τηλεφωνικές κλήσεις κ.λπ.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram