Η Samsung εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για τις πωλήσεις των Galaxy S23 και των foldable Flip και Fold

Μοίρασε την γνώση...

Μετά από μια κακή χρονιά στην αγορά smartphone, με αποστολές μειωμένες κατά 11,3% σε ετήσια βάση για το 2022, ο TM Roh της Samsung εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

banner

Αισιοδοξία στη Samsung για τις πωλήσεις των Galaxy S23 και των foldable Flip και Fold

Ο Roh, ο επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου για τα Galaxy S23, συζήτησε τις προσδοκίες του για τη νέα σειρά και τα επερχόμενα foldable Fold και Flip.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με την κορεατική διαδικτυακή έκδοση The Investor, ο Roh επισήμανε ότι, ακόμη και με αδύναμες παγκόσμιες οικονομικές συνθήκες, αναμένει πως η σειρά Galaxy S23 θα είναι επιτυχημένη. Αναμένει ότι οι ετήσιες πωλήσεις τόσο για τη σειρά Galaxy S23 όσο και για τα foldable Galaxy Z «θα αυξηθούν παγκοσμίως με διψήφιο ποσοστό σε σύγκριση με πέρυσι». «Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, οι premium στρατηγικές μας θα μας βοηθήσουν να οδηγήσουμε την αγορά» τόνισε.

Google news

Η αισιοδοξία του για τη σειρά Galaxy S23 πηγάζει από τις βελτιώσεις που έγιναν στις κάμερες, το λογισμικό και την απόδοση αυτών των τηλεφώνων. Συγκεκριμένα, από τον αισθητήρα ISOCELL HP2 των 200MP της Samsung στο πίσω μέρος του Galaxy S23 Ultra. Η high-end συσκευή θα μπορεί να τραβήξει ομαλότερα βίντεο και και καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

Tomtop WW Lightinthebox WW

Όσον αφορά την απόδοση των νέων τηλεφώνων, όλα τροφοδοτούνται από το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy που διαθέτει έναν υπερχρονισμένο πυρήνα “υψηλής απόδοσης” X-3.

Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα τα κέρδη της για το 2022 και είπε ότι η πτώση στις αποστολές smartphone ήταν ένας από τους λόγους που μειώθηκαν τα λειτουργικά κέρδη κατά 16% στα 351,7 δισεκατομμύρια δολάρια.


Αξίζει να πούμε ότι, για το 2022, η Samsung παρέμεινε ο παγκόσμιος ηγέτης στις αποστολές smartphone και κατέλαβε το 22% της παγκόσμιας αγοράς. Η εταιρεία παρέδωσε 257,9 εκατομμύρια smartphone πέρυσι.

Μετά την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S23 την 1η Φεβρουαρίου, η Samsung θα κυκλοφορήσει τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 αργότερα φέτος.

Σύμφωνα με τον Roh, οι πωλήσεις για τη σειρά Galaxy S22 του 2022 ανήλθαν σε περίπου 24 εκατομμύρια μονάδες, άρα η σειρά Galaxy S23 πρέπει να πουλήσει περισσότερες από 26 εκατομμύρια μονάδες.

«Είχαμε τόσες πολλές δυσκολίες να αποφασίσουμε τις τιμές… Έπρεπε να εξετάσουμε πολλαπλές μεταβλητές, συμπεριλαμβανομένου του άλματος των τιμών στις πρώτες ύλες και της αυξημένης αστάθειας στις συναλλαγματικές ισοτιμίες του γουόν της Κορέας», εξήγησε.

Η Samsung δεν άλλαξε την τιμολόγηση στις Η.Π.Α. όπου το Galaxy S23 ξεκινά από 799,99 $, το Galaxy S23+ ξεκινά από 999,99 $ και το Galaxy S23 Ultra κοστίζει 1.199,99 $ και άνω. Σε άλλες χώρες, η Samsung αύξησε ελαφρώς τις τιμές της.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram