Να μην εγκαθιστούν το OxygenOS 13 στα 9 παρακαλεί η OnePlus γιατί γίνονται brick

Μοίρασε την γνώση...

Αν έχεις ένα OnePlus 9 ή 9 Pro φρόντισε να μην περάσεις οποιοδήποτε update γιατί το τηλέφωνο θα γίνει brick. Δεν γνωρίζουμε πόσες αναφορές μπορεί να έχει λάβει η εταιρεία, αλλά έφτασε στο σημείο να παρακαλεί τους κατόχους των συσκευών να μην τις κάνουν update στο OxygenOS 13.

banner

Η κινέζικη κατασκευάστρια επιβεβαίωσε ότι το OxygenOS 13 F.19 κάνει brick τις συσκευές της σειράς 9. Το συγκεκριμένο update κυκλοφόρησε αρχικά πριν περίπου μία εβδομάδα, αλλά σύντομα η διάθεση σταμάτησε γιατί εντοπίστηκε ότι κάνει brick τα τηλέφωνα και δεν μπορεί να γίνει επαναφορά από τον χρήστη.

Διαφήμιση

Αν και η εταιρεία σταμάτησε τη διάθεση, προειδοποιεί τους κατόχους των OnePlus 9 και 9 Pro πως αν η συσκευή έχει κατεβάσει το update πριν τη διακοπή της διάθεσης θα πρέπει να αποφύγουν την εγκατάσταση του. Όσες συσκευές έχουν επηρεαστεί μπορούν να επιδιορθωθούν από την υποστήριξη της OnePlus χωρίς απώλεια δεδομένων.

Google news

ΠΗΓΗ

Cafago WW Lightinthebox WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram