Νέα δυνατότητα στο Steam: Μεταφορά παιχνιδιών μέσω του τοπικού δικτύου

Μοίρασε την γνώση...

Μια νέα δυνατότητα Steam σάς επιτρέπει να μεταφέρετε παιχνίδια μεταξύ μηχανημάτων χρησιμοποιώντας το τοπικό σας δίκτυο. Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

banner

Η Valve ανακοίνωσε τη δυνατότητα στο Twitter μέσω του επίσημου λογαριασμού για το Steam Deck. “Οι μεταφορές παιχνιδιών τοπικού δικτύου είναι ιδανικοί για ιδιοκτήτες Steam Deck, νοικοκυριά με πολλούς χρήστες Steam, κοιτώνες, πάρτι LAN, κ.λπ. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το εύρος ζώνης ή τα datacaps όταν όλα τα αρχεία που χρειάζεστε είναι ήδη κοντά”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πώς γίνεται

Google news

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ή να ενημερώσετε ένα παιχνίδι στο Steam, το Steam “πρώτα θα ελέγξει εάν υπάρχουν άλλοι υπολογιστές που εκτελούν Steam στο LAN (τοπικό δίκτυο) σας που θα μπορούσαν να μεταφέρουν απευθείας το απαραίτητο περιεχόμενο παιχνιδιού σε εσάς.”

Tomtop WW Banggood WW

Εάν βρεθεί ένας τέτοιος υπολογιστής, θα μεταφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα αρχεία στο τοπικό σας δίκτυο αντί να τα κατεβάσει από το διαδίκτυο. Εάν η σύνδεση πέσει, το Steam θα επιστρέψει στη χρήση των διακομιστών περιεχομένου του Steam όπως πριν.

Προς το παρόν, οι μεταφορές λειτουργούν μόνο μεταξύ υπολογιστών ή από υπολογιστή σε Steam Deck και τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης πρέπει να συμμετέχουν στο Steam Beta. Οι μεταφορές περιορίζονται επίσης σε “self only” από προεπιλογή, που σημαίνει ότι οι τοπικές μεταφορές θα πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ μηχανημάτων που είναι συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό Steam. Αυτή η ρύθμιση μπορεί να τροποποιηθεί για να συμπεριλάβει άλλους χρήστες στη λίστα φίλων σας στο Steam ή οποιονδήποτε άλλο χρήστη είναι συνδεδεμένο στο τοπικό σας δίκτυο.


Η νέα λειτουργία αποτελεί πολύ καλό νέο για όσους ζουν με ανώτατα όρια μεταφοράς δεδομένων ή αργή και ασταθή σύνδεση ίντερνετ.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram