Νέα επικίνδυνη μόδα στο TikTok το «Tranq Challenge»

Μοίρασε την γνώση...

Λίγες ημέρες αφότου οι υγειονομικές αρχές στο Μεξικό προειδοποίησαν τους γονείς για την νέα επικίνδυνη τάση, το «Tranq Channelge» 15 παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο – Σύμφωνα με αυτή, ανήλικοι παίρνουν ηρεμιστικά και προσπαθούν να μείνουν ξύπνιοι.

banner

tiktok-mexico

Μία νέα επικίνδυνη μόδα με το όνομα «Tranq Challenge» κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο TikTok. Το «Tranq Challenge», που έχει viral στο Μεξικό, καλεί τα παιδιά που χρησιμοποιούν τα social media να πάρουν ηρεμιστικά και να προσπαθήσουν να μείνουν ξύπνια για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαφήμιση

Λίγες ημέρες αφότου οι υγειονομικές αρχές στο Μεξικό προειδοποίησαν τους γονείς για την νέα επικίνδυνη τάση, 15 παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μαθητές στο Γκουαναχουάτο πήραν μέρος στο «Tranq Challenge». Κατανάλωσαν ηρεμιστικά και αναμετρήθηκαν για το ποιος θα καταφέρει να μείνει ξύπνιος για περισσότερη ώρα. Οι αξιωματούχοι απεύθυναν νέα έκκληση στους γονείς να ελέγχουν πως χρησιμοποιούν τα social media τα παιδιά τους. Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες, αξιωματούχος των ΗΠΑ ζήτησε από τους γονείς να απομακρύνουν εντελώς τα παιδιά κάτω των 16 ετών από τα social media.

Google news

Οι αξιωματούχοι εκφράζουν τους φόβους τους πως ορισμένα παιδιά μπορεί να αγοράσουν τα συγκεκριμένα φάρμακα χωρίς συνταγή. Τα φάρμακα αυτά επιβραδύνουν το κεντρικό νευρικό σύστημα. Η ισχυρότερη κοινή παρενέργεια είναι η έντονη υπνηλία. Αν όμως κάποιος κάνει υπερβολική χρήση, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακανόνιστο καρδιακό παλμό, σε πόνους στο στήθος, χαμηλή αρτηριακή πίεση, επιληπτικές κρίσεις και δυσκολία στην αναπνοή.

Govee Many GEOs Cubot WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram