Νέες ανακοινώσεις ετοιμάζει η Google στις 8/2 για τα όσα έρχονται στην τεχνητή νοημοσύνη

Μοίρασε την γνώση...

Μέσα από ειδικό online event, που θα μεταδοθεί από το YouTube.
H Google ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις για τον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης την επόμενη εβδομάδα.

banner

Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ένα online event για τις 8 Φεβρουαρίου, το οποίο και θα μεταδοθεί live μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Διαφήμιση

Οι πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει μιλούν για ανακοινώσεις γύρω από το πως η δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης θα αλλάξουν τον τρόπο που οι άνθρωποι αναζητούν πράγματα στο διαδίκτυο και αλληλεπιδρούν με την πληροφορία.

Google news

Η εξέλιξη αυτή έχει το ενδιαφέρον της καθώς η εταιρεία έκανε πρόσφατα ανακοινώσεις για το ότι σύντομα θα μπορούν οι χρήστες να αλληλεπιδράσουν με την ΑΙ που ετοιμάζει, προφανώς για να ετοιμάσει την απάντηση στο ChatGPT που φαίνεται να κλέβει το ενδιαφέρον του κοινού τους τελευταίους μήνες.

Redmagic WW ZTE Many GEOs

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram