Ο Carl Pei λέει ότι έρχεται στις ΗΠΑ φέτος το Nothing Phone (2)

Μοίρασε την γνώση...

Ο CEO της Nothing, Carl Pei, σε συνέντευξή του στην Inverse, δήλωσε πως «αποφασίσαμε να κάνουμε τις Η.Π.Α. τη Νο. 1 προτεραιότητά μας όσον αφορά τις αγορές»

banner

Nothing Phone (2): Έρχεται στις ΗΠΑ φέτος λέει ο Carl Pei

Αυτό δε θα συμβεί με το Phone (1) αλλά με το Nothing Phone (2), που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023 και στοχεύει συγκεκριμένα στην αγορά των ΗΠΑ.

Διαφήμιση

Η Nothing πουλά τα TWS buds στις Ηνωμένες Πολιτείες και η αγορά αυτή αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των πωλήσεων. Ο Pei θεωρεί ότι αυτό είναι σημάδι πως και το τηλέφωνο θα έχει αντίστοιχα επιτυχημένη πορεία.

Google news

Το Phone (2) θα είναι πιο premium από το πρώτο, με τον Pei να διστάζει, ωστόσο, να το αποκαλέσει ναυαρχίδα, αφού η εταιρεία στοχεύει σε μια αξιοπρεπή εμπειρία λογισμικού και καινοτόμο σχεδιασμό hardware και όχι στο καλύτερο δυνατό hardware με κάθε κόστος

Geekmaxi Many GEOs Wondershare WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram