Οι 16 Νικητές του Giveaway Των 1000€ είναι ΕΔΩ!!! Εσύ Κέρδισες;;;

Μοίρασε την γνώση...

Ήρθε η ώρα της κλήρωσης και οι 16 νικητές θα είναι χαρούμενοι σήμερα…
Δεν θέλω όμως απογοητεύσεις από αυτούς που δεν κέρδισαν γιατί τα πρώτα δώρα του επόμενου ΜΕΓΑΛΟΥ GIVEAWAY… Μαζεύονται…

banner

Ας θυμηθούμε τι είχαμε πει…

Θέλω την προσοχή σας…
!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Για την διατήρηση του Free Plan στο Gleam.io για το αδιάβλητο της διαδικασίας (μάξιμουμ 10 νικητές) έφτιαξα 2 πλατφόρμες την 1 από 2 που περιλαμβάνει τα δώρα 1 εώς 8 και την 2 από 2 που περιλαμβάνει τα δώρα 9 έως 16. Θα βρείτε 2 ξεχωριστά Link στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube και στο άρθρο μας στο iTechNews.gr Μπορείτε να συμμετάσχετε και στα δύο. Σε περίπτωση όμως που ένας από εσάς κερδίσει και στην πρώτη (1-8) και στην δεύτερη (9-16) θα πάρει το ακριβότερο δώρο και το 2ο θα πάει εκ νέου σε άλλον διαγωνιζόμενο.

Google news

Link 1 από 2 που περιλαμβάνει τα δώρα 1 εώς 8: https://bit.ly/3CsIUUy
Link 2 από 2 που περιλαμβάνει τα δώρα 9 έως 16: https://bit.ly/3IxGZlp

Blackshark WW Geekmaxi Many GEOs

Τα ΔΩΡΑ μας…
1) Welock Smart κλειδαριά
2) Switchbot Smart set
3) Klatre bone ακουστικά
4) LD01 Projector
5) Shoey V33 ακουστικά Hi Fi
6) Smartwatch Fiypo FY 16
7) Κινητό τηλέφωνο XGOODY K40
8) Smartwatch FA86
9) Weeylite S5 (2 τεμάχια)
10) Video Doorbell V5
11) Wifi camera Tuya C20
12) Microware Smartwatch A03
13) KZ ZSX HiFi Ακουστικά
14) Rogbid GT Smartwatch
15) Hearprotek φίλτρα ακουστικής
16) Zeblaze Crystal 3 Smartwatch

Για την συμμετοχή στο Giveaway πρέπει να είσαστε εγγεγραμμένοι στο κανάλι Unpackman Review στo YouTube και στο Site μας iTechNews.gr.
Η εγγραφή μπορεί να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του Giveaway. (Κατόπιν ελέγχου, σε περίπτωση επιτυχίας μη εγγεγραμμένου συνδρομητή “απαράβατος κανόνας” το δώρο θα δεν θα του ανήκει και θα μπει ξανά προς κλήρωση σε επόμενο Giveaway).
Κάνοντας χρήση των επιπλέον επιλογών καθώς και της ημερήσιας εισόδου, αυξάνετε τις πιθανότητες επιτυχίας συλλέγοντας περισσότερους πόντους συμμετοχής.
Η κλήρωση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας gleam.io (free plan) για το αδιάβλητο της διαδικασίας.
Η κλήρωση θα γίνει το αργότερο εντός 5 εργάσιμων ημερών μετά τη λήξη του Giveaway (07/02/2023 11:59:59 ΜΜ) και θα ενημερωθείτε μέσω post στην κοινότητα του καναλιού (YouTube), στο iTechNews.gr, στο Facebook, Telegram και στο Instagram του καναλιού, καθώς και του iTechNews (πλην Instagram) όπου θα υπάρχει και το link του βίντεο της κλήρωσης για την ορθότητα του Giveaway.
Οι τυχεροί θα παραλάβουν τα δώρα στον χώρο τους κατόπιν επικοινωνίας (θα σταλεί email προς τους νικητές) από το κανάλι email [email protected]
Σε περίπτωση μη επικοινωνίας του επιτυχόντα με το κανάλι εντός 5 εργάσιμων ημερών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το δώρο θα μπει ξανά προς κλήρωση σε επόμενο Giveaway.


Την κλήρωση και τους νικητές θα τους βρείτε στο παρακάτω βίντεο μας…

Το βίντεο αναφοράς…

 

και οι νικητές μας…

Μην ξεχνάτε να στηρίζετε το κανάλι και το site με εγγραφή, Like και Share…

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram