“ΜΕΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ” με 200€ κομπλέ από Ευρώπη!!! Set Power Station και Ηλιακού Πάνελ Flashfish A101.

Μοίρασε την γνώση...

Τι γίνεται αν μείνουμε από ρεύμα για 3, 4, 5 ώρες; Και τι κάνουμε αν αυτό είναι και σε καθημερινή βάση;
Είναι ένα βασικό ερώτημα 
Μήπως είμαστε όλοι ανυποψίαστοι;

banner

Μερική Ενεργειακή Αυτονομία; Ίσως… και να μπορούμε να την έχουμε μέσω κάποιων Power Stations και ίσως ενός ηλιακού panel.
Αρκεί να κάνουμε την σωστή επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός μας σε ισχύ (Watt) και διάρκεια (Wh) γιατί υπάρχουν για κάθε ανάγκη και κάθε βαλάντιο.

Διαφήμιση

Ένα τέτοιο, μικρό, βασικό και οικονομικό Power Station μαζί με το ηλιακό του Panel θα δούμε μαζί σήμερα, και ίσως να που μπορεί να καλύψει κάποιες βασικές μας ανάγκες.
Άποψη μου… αυτό ή κάποιο άλλο (αναλόγως των αναγκών σας) δεν πρέπει να λείψει από κανένα… μα κανένα σπίτι.

Google news

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας εδώ

ZTE Many GEOs Geekmaxi Many GEOs

Flashfish A101 120W Portable Power Station 26400mAh/98Wh Solar Generator+18V/60W Portable Solar Panel Emergency Energy Kit σε τιμή;;; 205€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Γερμανική αποθήκη του TomTop σε Promo και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες μέρες στο σπίτι σας.
Link: http://bit.ly/3x3ojDn

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

 

Χαρακτηριστικά: (Power Station)
【Μεγαλύτερη χωρητικότητα】
Ενσωματωμένο επαναφορτιζόμενο πακέτο ισχύος λιθίου 26400mAh/98Wh, συνεχής ισχύς 120W και μέγιστη ισχύς εξόδου 200W αρκετή για να καλύψει τις διάφορες ανάγκες σας. Τέλειο εφεδρικό ρεύμα έκτακτης ανάγκης για σπίτι/ταξίδια/κάμπινγκ.
【7 θύρες εξόδου φόρτισης】
Η φορητή γεννήτρια A101 υποστηρίζει πολλαπλές εξόδους: 2* θύρες DC, 4* θύρα USB, 1* έξοδος AC. Προσφέρετε ταχύτερη και υψηλής απόδοσης φόρτιση για τις συσκευές σας.
【Οθόνη LCD και φακός LED】
Η μεγάλη οθόνη LCD μπορεί να σας κάνει να βλέπετε καθαρά /φόρτιση/έξοδο AC/εξόδου DC. Φακός LED 2 λειτουργιών για φωτισμό τη νύχτα και έκτακτη διάσωση SOS.
【3 τρόποι φόρτισης & φορητός σχεδιασμός】
Αυτός ο φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας μπορεί να επαναφορτιστεί συνδέοντας σε ηλιακό πάνελ  ή μπορεί να φορτιστεί πλήρως από τον πρίζα τοίχου AC ή τον φορτιστή του αυτοκινήτου σας. Ελαφρύ και συμπαγές.
【Ασφάλεια και προστασία】
Η ηλιακή γεννήτρια A101 υποστηρίζει πολλαπλή προστασία για την αποφυγή ζημιών που προκαλούνται από υπερβολικό φορτίο/υπερφόρτωση/υπέρβαση θερμοκρασίας/υπερφόρτιση.
【Ευρεία εφαρμογή】
Ο φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας μπορεί να παρέχει αρκετή ισχύ για μικρούς τελικούς χρήστες, όπως: smartphone/tablet/laptop/κάμερα/φως/drones/ανεμιστήρες/συσκευές αυτοκινήτου/μίνι-ψυγείο ή άλλες μικρές ηλεκτρικές συσκευές.


Specification:
Model: A101
Battery Type: Lithium-ion Battery
Capacity:98Wh(26400mAh)
Output Voltage: 220V(EU Plug)
USB Port: 2xQC3.0;5V/2.4A
DC Output :9-12V/10A (Max);
Solar Charging: MAX input 18V-24V
Charging Time: 3hours (with 15V/2.5A adapter)
Cycle life: >800 times
AC Continuous Power Output:120W
AC Peak Power Output:200W
Item Weight: 1.2kg/2.64lb
Dimensions: 15.8*15.8*8.99cm/6.22*6.22*3.54in

 

Χαρακτηριστικά: (Solar Panel)
【Ευρεία συμβατότητα με τις περισσότερες ηλιακές γεννήτριες】
Φορητό ηλιακό πάνελ 18V/60W εξοπλισμένο με 3, διαφορετικού μεγέθους βύσματα (8mm/5,5*2,5mm/3,5*1,35mm) και καλώδιο DC (5,5×2,1mm) για φόρτιση Flashfish 151Wh/166Wh 222Wh/300Wh. Το αναδιπλούμενο ηλιακό πάνελ με έξοδο συνεχούς ρεύματος είναι επίσης συμβατό με τους περισσότερους φορητούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας στην αγορά.
【Μετατροπή υψηλής ενέργειας】
Κατασκευασμένο από ηλιακές συστοιχίες υψηλής απόδοσης με απόδοση έως και 21,5-23,5%, μετατρέπει περισσότερη ηλιακή ενέργεια σε χρησιμοποιήσιμη ενέργεια.
【Σχεδίαση αναδιπλούμενης και ρυθμιζόμενης βάσης】
Ο αναδιπλούμενος ηλιακός φορτιστής με λαβή είναι φορητός και ελαφρύς για να μπορείτε να μεταφέρετε, να κρεμάτε και να αφαιρείτε εύκολα όταν κάνετε τις υπαίθριες δραστηριότητες. Διαθέστε 2 βάσεις στήριξης, προσαρμόστε την κατεύθυνση του ηλιακού πάνελ ώστε να έχετε τη μέγιστη ηλιακή ακτινοβολία.
【Θύρες εξόδου 2 USB】
Έξοδος 1*USB-A (QC3.0 18W) και 1* Έξοδος USB-C (PD Type-c 45W) για γρήγορη φόρτιση για τις συσκευές σας σε εξωτερικούς χώρους. Κατάλληλο για κινητά τηλέφωνα, tablet, φορητό ανεμιστήρα, φως έκτακτης ανάγκης, κάμερα και άλλα.
【Έξυπνη και ασφαλής προστασία】
Το ενσωματωμένο προηγμένο τσιπ, αναγνωρίζει έξυπνα τη συσκευή σας και μεγιστοποιεί την ταχύτητα φόρτισής της και αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και βελτιώνει την απόδοση του συστήματος. Ασφαλής προστασία αποφύγετε ζημιές που προκαλούνται από υπερβολικό φορτίο/υπέρβαση θερμοκρασίας/υπερφόρτιση.

Specification:
Model: TSP18V60W
Power: 60W
Rated voltage: 110V(US PLUG),220V(EU PLUG)
Output voltage: 5V,18V
Conversion rate: 22% – 23.5%
Warranty: 12 months
Unfolded size: 83.2*45.6CM
Folded size:45.6*41.7CM
Weight: 1.9kg/4.19lb

Packing List:
1 * Portable Power Station
1 * AC adapter
1 * Cigarette Lighter Adapter
1 * Solar Panel
1 * DC Cable
3 * Connector
1 * User Manual

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας εδώ

Flashfish A101 120W Portable Power Station 26400mAh/98Wh Solar Generator+18V/60W Portable Solar Panel Emergency Energy Kit σε τιμή;;; 205€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Γερμανική αποθήκη του TomTop σε Promo και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες μέρες στο σπίτι σας.
Link: http://bit.ly/3x3ojDn

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram