Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για iOS εργάζεται η Google

Μοίρασε την γνώση...

Οι προγραμματιστές της Google εργάζονται σε ένα πειραματικό πρόγραμμα περιήγησης για iOS που θα παραβίαζε τους περιορισμούς της μηχανής του προγράμματος περιήγησης της Apple.

banner

Η Google εργάζεται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για iOS

Το πειραματικό πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιεί τη μηχανή Blink της Google. Ωστόσο, εάν η Google προσπαθούσε να το κυκλοφορήσει στο App Store , δεν θα περνούσε τη διαδικασία ελέγχου εφαρμογών της Apple. Οι κανόνες του App Store της Apple υπαγορεύουν ότι οι εφαρμογές προγράμματος περιήγησης σε iOS και iPadOS πρέπει να χρησιμοποιούν τη δική τους μηχανή προγράμματος περιήγησης WebKit. Αυτό σημαίνει ότι ενώ τα προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome και το Microsoft Edge είναι κατασκευασμένα με Chromium σε macOS και Windows, οι αντίστοιχοι iOS αναγκάζονται να χρησιμοποιούν το WebKit της Apple, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται παρόμοια με το Safari.

Διαφήμιση

Βάσει των ορατών δεσμεύσεων κώδικα, η εφαρμογή φέρεται να μοιάζει με την έναρξη μιας εναλλακτικής έκδοσης προγράμματος περιήγησης και εξακολουθεί να λείπει ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά σε αυτό το αρχικό στάδιο. Η Google ισχυρίζεται ότι η εφαρμογή είναι απλώς «ένα πειραματικό πρωτότυπο με στόχο την κατανόηση ορισμένων πτυχών της απόδοσης στο iOS» και «δεν θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες και θα συνεχίσουμε να συμμορφωνόμαστε με τις πολιτικές της Apple».

Google news

ΠΗΓΗ

banner Goboo [CPS] Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram