Στη 10η θέση στη παγκόσμια κατάταξη είναι το Vivo X90 Pro+

Μοίρασε την γνώση...

Στη 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε το Vivo X90 Pro+. Όπως σημειώνει η ομάδα, το Vivo X90 Pro+ αντιπροσωπεύει μια σημαντική εξέλιξη σε σχέση με το περσινό Vivo X80 Pro, καθώς είναι το πρώτο smartphone που δοκίμασε η ομάδα του DxOMark και το οποίο διαθέτει το νέο Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm. Παράλληλα, αποτελεί το πρώτο Vivo smartphone που χρησιμοποιεί αισθητήρα 1 ίντσας στην κύρια κάμερα.

banner

Η ομάδα του DxOMark αναφέρει συγκεκριμένα: Με τόσο εντυπωσιακό υλικό κάμερας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Vivo X90 Pro+ προσέφερε αρκετά λεπτομερείς φωτογραφίες στις δοκιμές μας σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η ικανότητα του μεγάλου αισθητήρα να συλλέγει φως είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, ενώ όσον αφορά τον θόρυβο των φωτογραφιών, ελέγχεται σε ικανοποιητικά επίπεδα από τη συσκευή, ειδικά σε έντονο φως και σε εσωτερικούς χώρους. Οι φωτογραφίες του X90 Pro+ έδειξαν επίσης καλή διαχείριση της έκθεσης καθώς και αρκετά επακριβή ισορροπία λευκού στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, παρατηρήσαμε κάποια μειονεκτήματα όσον αφορά το χρώμα, με ανακριβή απόδοση των σκούρων τόνων του δέρματος σε σκηνές με οπίσθιο φωτισμό.

Διαφήμιση

Το Vivo X90 Pro+ είχε πραγματικά πολύ καλή ποιότητα στο zoom, πετυχαίνοντας τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία που το βάζει πίσω από το Honor Magic4 Ultimate, λόγω μιας μικρής καλύτερης λεπτομέρειας στο tele εκείνης της συσκευής. Στη λειτουργία του video, το Vivo X90 Pro+ είχε συνολικά καλές επιδόσεις, κυρίως χάρη στην καλή έκθεση . Ωστόσο, το smartphone υστερούσε σε σχέση με ορισμένες συσκευές της κατηγορίας της όσον αφορά τη διατήρηση της λεπτομέρειας. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review στο σύνδεσμο της πηγής.

Google news

vivo

ΠΗΓΗ

Geekmaxi Many GEOs Govee Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram