Στην αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για τα iPhone προχωρά η Apple

Μοίρασε την γνώση...

H αντίστροφη ασύρματη φόρτιση είναι διαθέσιμη σε πολλά τηλέφωνα Android, με την Apple να ετοιμάζεται να τα υλοποιήσει για τις επερχόμενες συσκευές iPhone.

banner

Από την κυκλοφορία της σειράς iPhone 11 το 2019, υπήρξαν εικασίες ότι τα ακουστικά της Apple κυκλοφόρησαν την ενεργοποίηση της λειτουργίας αντίστροφης φόρτισης. Αλλά δυστυχώς, μια τέτοια ενημέρωση δεν έφτασε ποτέ, ενώ η Apple δεν συμπεριέλαβε τη δυνατότητα στη σειρά iPhone 14.

Διαφήμιση

Η Apple προχωρά την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για τα iPhone

Η εταιρεία εργάζεται σε μια διεπαφή χρήστη για αντίστροφη ασύρματη φόρτιση που είναι παρόμοια με τη διεπαφή χρήστη που χρησιμοποιείται με την πλατφόρμα μαγνητικής φόρτισης MagSafe της Apple που βασίζεται σε magnrt. Θα περιλαμβάνει ορισμένα κινούμενα σχέδια και ήχους που υποδεικνύουν ότι χρησιμοποιείται η δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης.

Google news

ΠΗΓΗ

Dresslily WW Cafago WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram