Στην Ευρώπη επενδύει το TikTok, ισχυρή κοινότητα 150 εκατομμυρίων

Μοίρασε την γνώση...

«Η επένδυσή μας επεκτείνεται και στην προσέγγισή μας να διατηρήσουμε την ευρωπαϊκή κοινότητά μας και τα δεδομένα της ασφαλή, ειδικά στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας», αναφέρει ανακοίνωση.

banner

Το TikTok επενδύει στην Ευρώπη, ισχυρή κοινότητα 150 εκατομμυρίων

«Αναγνωρίζουμε απόλυτα τη σημασία της συνεχούς επένδυσης στην Ευρώπη, ώστε να υποστηρίξουμε την ταχύτατα αναπτυσσόμενη κοινότητά μας. Πάνω από 5.000 άτομα δουλεύουν για το TikTok σε 10 χώρες σε όλη την περιοχή -Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία και ΗΒ. Οι εργαζόμενοί μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που αφορά από την αλληλεπίδραση δημιουργών και brands έως το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη μουσική, αλλά και την ιδιωτικότητα και το απόρρητο, τις δημόσιες πολιτικές, την έρευνα, την ανάπτυξη και την ασφάλεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του TikTok.

Διαφήμιση

«Η επένδυσή μας επεκτείνεται και στην προσέγγισή μας να διατηρήσουμε την ευρωπαϊκή κοινότητά μας και τα δεδομένα της ασφαλή, ειδικά στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας».

Google news

Αναλυτικά η ανακοίνωση σχετικά με την κοινότητα του TikTok στην Ευρώπη, την ανάπτυξη και την επένδυση της πλατφόρμας στην περιοχή:

Hekka Zaful WW

«Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, το TikTok έχει γίνει πηγή έμπνευσης και ψυχαγωγίας, με περισσότερα από 150 εκατομμύρια άτομα σε όλη την Ευρώπη* να έρχονται στην πλατφόρμα μας κάθε μήνα. Το TikTok είναι ένα μέρος, όπου η δημιουργικότητα θριαμβεύει, ένας χώρος όπου ο καθένας μπορεί να εκφραστεί, να μοιραστεί το πάθος του ή και το επάγγελμά του. Από τους λάτρεις των βιβλίων και τους foodies, έως τους ανερχόμενους καλλιτέχνες και τους αγρότες, η κουλτούρα επαναπροσδιορίζεται με τον μοναδικό τρόπο του TikTok.

Δημιουργώντας πραγματικές ευκαιρίες
Η πλατφόρμα μας δίνει προτεραιότητα στο περιεχόμενο έναντι των κοινωνικών συνδέσεων δίνοντας απίστευτες ευκαιρίες σε επιχειρήσεις, καλλιτέχνες και δημιουργούς να αξιοποιήσουν τις δημιουργικές δυνατότητες του TikTok για να επιτύχουν τους στόχους τους.


Αναγνωρίζουμε απόλυτα τη σημασία της συνεχούς επένδυσης στην Ευρώπη, ώστε να υποστηρίξουμε την ταχύτατα αναπτυσσόμενη κοινότητά μας. Πάνω από 5.000 άτομα δουλεύουν για το TikTok σε 10 χώρες σε όλη την περιοχή -Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία και ΗΒ. Οι εργαζόμενοί μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που αφορά, από την αλληλεπίδραση δημιουργών και brands, έως το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη μουσική, αλλά και την ιδιωτικότητα και το απόρρητο, τις δημόσιες πολιτικές, την έρευνα, την ανάπτυξη και την ασφάλεια.

Καλλιεργώντας μια κουλτούρα συμμόρφωσης
Η επένδυσή μας επεκτείνεται και στην προσέγγισή μας να διατηρήσουμε την ευρωπαϊκή κοινότητά μας και τα δεδομένα της ασφαλή, ειδικά στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας.

Την περασμένη εβδομάδα, υποβάλαμε την πρώτη βασική μας έκθεση σύμφωνα με τον ενισχυμένο Κώδικα Πρακτικής για την Παραπληροφόρηση, παρέχοντας πάνω από 2.500 σημεία δεδομένων σχετικά με την εφαρμογή και την επιβολή των πολιτικών του TikTok σε 30 ευρωπαϊκές χώρες. Μεγαλώνουμε επίσης την ομάδα μας με πρόσθετη τεχνογνωσία και διαθέτουμε βασικούς πόρους για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική μας συμμόρφωση με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες (DSA).

Η διαφάνεια είναι βασικό συστατικό του DSA. Έχουμε υποστηρίξει τους στόχους του κανονισμού από την αρχή, καθώς αντικατοπτρίζει το σκεπτικό που καθοδηγεί τις τριμηνιαίες εκθέσεις επιβολής των Οδηγιών κοινότητας , όπου παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τη φύση του περιεχομένου και των λογαριασμών που αφαιρέθηκαν από την πλατφόρμα μας . Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την εξωτερική ορατότητα του έργου που κάνουμε για να προστατεύσουμε την κοινότητά μας, μεταξύ άλλων ανοίγοντας το φυσικό μας Ευρωπαϊκό Κέντρο Διαφάνειας και Λογοδοσίας στο Δουβλίνο τον επόμενο μήνα, όπου οι ειδικοί θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη δουλειά μας για να κρατήσουμε τους ανθρώπους στο TikTok ασφαλείς.

Εκπλήρωση της στρατηγικής μας για τη διακυβέρνηση δεδομένων
Παραμένουμε επίσης εστιασμένοι στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με την κοινότητά μας, δείχνοντάς τους ότι τα δεδομένα τους είναι ασφαλή. Συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στη στρατηγική διακυβέρνησης δεδομένων που χαράξαμε για την Ευρώπη πέρυσι , η οποία περιλαμβάνει περαιτέρω μείωση της πρόσβασης των εργαζομένων στα δεδομένα Ευρωπαίων χρηστών, ελαχιστοποίηση των ροών δεδομένων εκτός Ευρώπης και αποθήκευση των δεδομένων Ευρωπαίων χρηστών τοπικά.

Όσον αφορά την τοπική αποθήκευση δεδομένων, σύμφωνα και με την ανάπτυξη της κοινότητάς μας, επιδιώκουμε να διευρύνουμε την ικανότητά μας για αποθήκευση ευρωπαϊκών δεδομένων. Βρισκόμαστε σε προχωρημένο στάδιο οριστικοποίησης ενός σχεδίου για ένα δεύτερο κέντρο δεδομένων στην Ιρλανδία με πάροχο υπηρεσιών, πρόσθετα από αυτό που ανακοινώθηκε πέρυσι. Είμαστε επίσης σε συνομιλίες για τη δημιουργία ενός τρίτου κέντρου δεδομένων στην Ευρώπη, ώστε να συμπληρώσουμε περαιτέρω τις προγραμματισμένες δραστηριότητές μας στην Ιρλανδία. Η μεταφορά των δεδομένων θα ξεκινήσει φέτος, συνεχίζοντας το 2024.

Είναι πραγματικά φοβερό να βλέπεις πώς το TikTok έχει γίνει μέρος της κουλτούρας και της καθημερινότητας για τους ανθρώπους στην Ευρώπη. Είναι δέσμευσης μας να συνεχίσουμε να επιταχύνουμε πραγματικές ευκαιρίες για την κοινότητά μας, εφαρμόζοντας παράλληλα ένα νέο πρότυπο ασφαλείας, ώστε να διατηρήσουμε το TikTok ένα μέρος που συναρπάζει και διασκεδάζει, για τα επόμενα χρόνια.

*32 χώρες έχουν πεδίο εφαρμογής για αυτόν τον μηνιαίο αριθμό ενεργών χρηστών: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο».

ΠΗΓΗ

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram