Στην Βέλτιστη Εμπειρία Χρήσης που έχει σημειωθεί από Smartphone στοχεύει η vivo το 2023

Μοίρασε την γνώση...

Η στρατηγική της vivo για το 2023, εστιάζει στην βελτιστοποίηση και στην ενδυνάμωση της εμπειρίας του τελικού καταναλωτή, με γνώμονα τα καινοτόμα και προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των smartphones που προσφέρει.

banner

Αυτός είναι και παράγοντας ο οποίος την διαφοροποιεί και επιβεβαιώνει την πελατοκεντρική προϊοντική κουλτούρα που διαθέτει, ως ο Κορυφαίος Κατασκευαστής κινητών συσκευών στην Κίνα.

Διαφήμιση

Η vivo επιθυμεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους καταναλωτές βασιζόμενη στις προδιαγραφές και το υλικό κατασκευής των smartphones. Ειδικότερα, η vivo αναπτύσσει ενισχυμένα λογισμικά συστήματα με σκοπό να βελτιστοποιήσει τα καθημερινά tasks που εκτελεί ο καταναλωτής.

Google news

Αυτή η στρατηγική προσέγγιση αποδεικνύεται από τα self-developed chips, που αναπτύχθηκαν για να υποστηρίξουν το όραμα Εξαιρετικής Απεικόνισης και εύρυθμης λειτουργίας.

Govee Many GEOs Goboo [CPS] Many GEOs

Επιπλέον, η συνεργασία της vivo με την ZEISS έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη Κορυφαίων Συστημάτων Κάμερας στα κινητά της τηλέφωνα. Το παραγόμενο αποτέλεσμα φωτογραφικών λήψεων και videos πηγάζει από την τεχνική «ψηφιακών διδύμων» μέσα από φακούς υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης.

Η δεύτερη στρατηγική εστίαση της vivo αφορά στα Λειτουργικά Συστήματα με τα οποία εξοπλίζει τις κινητές συσκευές που κατασκευάζει.


Η vivo έχει αναπτύξει περισσότερες από τρείς χιλιάδες παραλλαγές ισχυρών Λειτουργικών Συστημάτων μέσα από ένα σύνολο δεκατριών και πλέον χιλιάδων εργαζομένων με μοναδικό στόχο να βελτιστοποιηθεί στον ανώτατο βαθμό, η τελική εμπειρία του χρήστη, αξιοποιώντας κάθε Τεχνολογικό Πλεονέκτημα που του προσφέρει.

H Τεχνολογική άποψη της vivo είναι ότι στην πραγματικότητα, τα brands που βασίζουν τα προϊόντα τους σε καινοτομίες, είναι εκείνα τα οποία θα κατακτήσουν ηγετική θέση στην αγορά μακροπρόθεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Ελλάδα, είναι το vivo X80 Pro 5G που λόγω των μοναδικών high-end χαρακτηριστικών με τα οποία είναι εξοπλισμένο, έλαβε πλήθος κορυφαίων αξιολογήσεων, τόσο από τα Μέσα όσο και από τους καταναλωτές.

Ένα επιπλέον σημείο στο οποίο η vivo επενδύει εκτενώς, είναι η βελτιστοποίηση και περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογιών που ελαχιστοποιούν την εξάρτηση από το ίδιο το υλικό.

Για παράδειγμα, προκειμένου να είναι εφικτή η υποστήριξη λύσεων σε ό,τι αφορά στην χωρητικότητα μνήμης στο Android, η vivo αναβαθμίζει με αυτοματοποιημένες λειτουργίες την χωρητικότητα της μνήμης RAM.

Ωστόσο, όσο προηγμένη είναι η τεχνολογία, τόσο αυξάνεται η κατανάλωση ρεύματος και η θερμότητα συσκευής με την vivo να δίνει λύση σε αυτά τα διλλήματα μέσα από την τροποποίηση της αρχιτεκτονικής του λειτουργικού συστήματος.

Στην πραγματικότητα τα μελλοντικά smartphones θα αντικατοπτρίζουν την ζωή και τις επιθυμίες των καταναλωτών, με τις προδιαγραφές να έχουν υποστηρικτικό ρόλο, ενώ θα δίνεται έμφαση στην τεχνολογία που καλύπτει τις συνεχώς, αυξανόμενες ανάγκες των ανθρώπων.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram