Συνδρομητικές υπηρεσίες για Facebook και Instagram φέρνει η Meta

Μοίρασε την γνώση...

Φαίνεται πως τα συνδρομητικά πακέτα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης θα μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον, αφού μετά το Twitter και το Twitter Blue, ήρθε η ώρα της Meta να ανακοινώσει κάτι παρόμοιο για τα Facebook και Instagram. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό πως σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να πληρώσουν για να εξασφαλίσουν κάποια παραπάνω προνόμια.

banner

Το κόστος της συνδρομής είναι 11,99 δολάρια το μήνα (ή 14,99 αν η εγγραφή γίνει από τρίτη πλατφόρμα, πχ. το iOS) και σε μηνιαία βάση αρχικά θα προσφέρεται με αυτό το ποσό η επίσημη πιστοποίηση του λογαριασμού. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν το μπλε «τικ» που υπάρχει δίπλα από τα ονόματα μεγάλων accounts και το οποίο πιστοποιεί την αυθεντικότητά τους.

Η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται μέσα από ένα απλό κρατικό έγγραφο, το οποίο πρέπει να κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία για να αποδεικνύεται πως ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού είναι άνω των 18 ετών. Απλά, εδώ η Meta τονίζει πως αν ο χρήστης αλλάξει μετά την πιστοποίηση όνομα ή avatar θα χρειαστεί να περάσει ξανά τη διαδικασία. Σε δεύτερη φάση, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε καλύτερη εξυπηρέτηση, αλλά πιο άμεση πρόσβαση σε θέματα τεχνικής υποστήριξης.

Google news

Τέλος, στους συνδρομητές θα προσφέρονται 100 δωρεάν stars κάθε μήνα για να τα προσφέρουν στους αγαπημένους τους δημιουργούς. Ο Ζούκερμπεργκ δήλωσε πως αυτή η εξέλιξη θα προσφέρει περισσότερο αυθεντικό περιεχόμενο και ασφάλεια για τους πάντες. Η υπηρεσία Meta Verified (όπως θα είναι το επίσημο όνομα) θα ξεκινήσει από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι πιο συγκεκριμένο.

Cafago WW Lightinthebox WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram