Τα προϊόντα τεχνολογίας που πέθαναν το 2022.

Μοίρασε την γνώση...

Όπως συμβαίνει με καθετί στη ζωή, έτσι και στον τομέα της τεχνολογίας, όλα κάνουν τον κύκλο τους. Προϊόντα και υπηρεσίες γεννιούνται, πεθαίνουν και ορισμένες φορές αναγεννιούνται από τις στάχτες τους, σαν ορισμένα gadgets που ενώ όλα έδειχναν ότι έχουν χαθεί για πάντα, επανήλθαν στη ζωή μας δυναμικά.

banner

Το 2022, ήταν μια χρονιά που τεχνολογικοί κολοσσοί όπως η Apple και η Google μας παρουσίασαν αρκετά νέα τους προϊόντα. Παράλληλα, όμως, το έτος που μας πέρασε σήμανε και το τέλος αρκετών προϊόντων και υπηρεσιών τους. Ας ρίξουμε μια ματιά, λοιπόν, στα προϊόντα τεχνολογίας που πέθαναν το 2022.

Διαφήμιση

Apple iPod Touch
Τον Μάιο του περασμένου έτους, η Apple διέκοψε την κυκλοφορία του iPod Touch, μιας συσκευής με σχεδιασμό παρόμοιο του iPhone 4. Η εταιρεία δήλωσε ότι αυτή η υβριδική συσκευή iPhone-iPod δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά, αφού εξαντληθεί το τρέχον απόθεμα.
Microsoft Internet Explorer (IE)

Google news

Μετά από 27 σχεδόν χρόνια ζωής, ο Microsoft Internet Explorer (IE) μας αποχαιρέτησε τον περασμένο Ιούνιο. «To Διαδίκτυο έχει εξελιχθεί, το ίδιο και τα προγράμματα περιήγησης. Οι σταδιακές βελτιώσεις στον Internet Explorer δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν με τις γενικές βελτιώσεις στο Διαδίκτυο, οπότε αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο. Το Microsoft Edge είναι πιο γρήγορο, ασφαλές και σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης—το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης για Windows—σχεδιασμένο για το Διαδίκτυο του σήμερα», δήλωσε η εταιρεία.

Cafago WW banner

Facebook Gaming
Το Facebook έκλεισε την εφαρμογή Gaming, μόλις δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία της. Η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και το Apple App Store για λήψη.

Google Hangout
Η Google «σκότωσε» την εφαρμογή συνομιλίας Hangouts και την αντικατέστησε με το Google Chat. Από την 1η Νοεμβρίου 2022, το συγκεκριμένο app έπαψε να είναι διαθέσιμο.


Facebook Live Shopping
Εκτός από το Gaming, το Facebook αποφάσισε να αποχωριστεί και το Live Shopping. Η εταιρεία είπε ότι πλέον θα επικεντρωθεί στα Reels.

Instagram IGTV
Το Instagram ανέφερε πως το τέλος του IGTV αποτελεί μέρος των προσπαθειών του να κάνει το βίντεο όσο το δυνατόν πιο απλό, τόσο για ανακάλυψη όσο και δημιουργία.

Instagram Hyperlapse και Boomerang apps
Το Instagram έκλεισε, επίσης, τις δύο εφαρμογές του, Instagram Hyperlapse και Boomerang.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram