Τι φημολογείται για το iPhone 15 σχετικά με τη θύρα USB-C

Μοίρασε την γνώση...

Η θύρα USB-C των iPhone 15 και ‌iPhone 15‌ Pro και τα συνοδευτικά καλώδια φόρτισης θα διαθέτουν ένα τσιπ ελέγχου ταυτότητας τύπου Lightning, περιορίζοντας ενδεχομένως τη λειτουργικότητά τους με αξεσουάρ που δεν e;i είναι εγκεκριμένα από την Apple, σύμφωνα με μια φήμη που κοινοποιείται στο Weibo.

banner

Η φήμη υποστηρίζει ότι η Apple έχει αναπτύξει τη δική της παραλλαγή USB-C για τη φετινή σειρά iPhone 15‌. Ο leaker ισχυρίζεται ότι είναι ειδικός σε ολοκληρωμένα κυκλώματα με 25 χρόνια εμπειρίας σε επεξεργαστές Pentium της Intel.

Διαφήμιση

Οι διεπαφές ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (IC) είναι τσιπ ημιαγωγών που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο και τη διαχείριση της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ συσκευών. Από την εισαγωγή τους το 2012, οι θύρες και οι υποδοχές Lightning με πιστοποίηση πρώτου κατασκευαστή και MFi περιέχουν ένα μικρό τσιπ που επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των εξαρτημάτων που συνδέονται. Τα καλώδια φόρτισης τρίτων κατασκευαστών που δεν είναι πιστοποιημένα από MFi, για παράδειγμα, δεν διαθέτουν αυτό το τσιπ, γι’ αυτό και εμφανίζεται το μήνυμα “αυτό το αξεσουάρ δεν υποστηρίζεται” σε συνδεδεμένες συσκευές Apple.

Google news

Σύμφωνα με τον leaker, η Apple έχει αναπτύξει ένα παρόμοιο προσαρμοσμένο IC για τις θύρες USB-C στο iPhone 15‌ και το iPhone 15 Pro, και πιθανώς τα καλώδια φόρτισής του.

AliExpress WW Tomtop WW

Η θύρα USB-C που χρησιμοποιείται επί του παρόντος από την Apple στα iPad, iPad mini, iPad Air και iPad Pro 10ης γενιάς, δεν περιέχει τσιπ IC για έλεγχο ταυτότητας, πράγμα που σημαίνει ότι η φημολογούμενη θα ήταν η πρώτη για θύρες αυτού του είδους που προσφέρει η εταιρεία.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo, η θύρα USB-C στα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα παραμείνει περιορισμένη στις ταχύτητες USB 2.0. Μόνο τα μοντέλα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα έχουν προφανώς μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram