Τι να περιμένετε από τις αλλαγές στο Gmail

Μοίρασε την γνώση...

Ο λογαριασμός σας στο Gmail σύντομα θα φαίνεται λίγο διαφορετικός, καθώς η εταιρεία λανσάρει επιτέλους την πολυαναμενόμενη αναμόρφωσή της.

banner

Σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους χρήστες μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στο Google Workspace, το ενημερωμένο Gmail θα παρέχει πλέον όχι μόνο υπηρεσίες email, αλλά και επιλογές τηλεδιάσκεψης και συνομιλίας, όλα σε μία τοποθεσία. Οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να κάνουν τίποτα για να ενεργοποιήσουν το Gmail με νέα εμφάνιση, το οποίο θα ενημερωθεί από προεπιλογή τις επόμενες ημέρες σε χρήστες σε όλο τον κόσμο, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στον εκσυγχρονισμό της πλατφόρμας.

Διαφήμιση

Σε μια ανάρτηση ενημέρωσης του Google Workspace, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η νέα εμφάνιση “θα γίνει η τυπική εμπειρία για το Gmail, χωρίς επιλογή επαναφοράς στην αρχική διεπαφή χρήστη”. Τα νέα για το λίφτινγκ ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2022, ως μέρος μιας κίνησης για να φέρουμε άλλες υπηρεσίες Google Workspace όπως το Chat και το Meet πιο κοντά στο Gmail.

Google news

Οι περισσότεροι χρήστες του Gmail μπόρεσαν να δοκιμάσουν τη νέα υπηρεσία εμφάνισης τον Νοέμβριο του 2022, αλλά διατήρησαν την επιλογή να επανέλθουν στην “αρχική προβολή” ανά πάσα στιγμή.

Cafago WW Dresslily WW

Από σήμερα, αυτό δεν θα είναι πλέον δυνατό, με τους χρήστες να προσαρμόζονται στη νέα σχεδίαση – αν και η Google σημειώνει ότι οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το θέμα του Gmail, τον τύπο των εισερχομένων και πολλά άλλα μέσω του μενού γρήγορων ρυθμίσεων.

Η αλλαγή μπορεί να φαίνεται αρκετά δραστική σε ορισμένους χρήστες του Gmail, οι οποίοι θα εξακολουθούν να βλέπουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να εμφανίζονται μπροστά και στο κέντρο, αλλά μετατοπίστηκε σημαντικά στη δεξιά πλευρά της οθόνης για να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα πλαϊνή γραμμή στην αριστερή πλευρά που περιέχει γρήγορους συνδέσμους προς Chat, Spaces και Meet, μετατοπίζοντας ελαφρά τους φακέλους email και τις επιλογές ετικετών.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram