Το 50% του μεριδίου αγοράς των foldables στην Κίνα κερδίζει η HUAWEI

Μοίρασε την γνώση...

Η Huawei ετοιμάζεται να λανσάρει το Mate X3 και το αποτέλεσμα του τελευταίου τριμήνου αποκαλύπτει ότι η εταιρεία ηγείται της αγοράς αναδιπλούμενων smartphones κερδίζοντας σχεδόν το 50% του συνολικού μεριδίου.

banner

Σύμφωνα με την IDC, η Huawei παρέμεινε ο μεγαλύτερος πωλητής αναδιπλούμενων smartphone στην Κίνα με μερίδιο αγοράς 47,4% το τέταρτο τρίμηνο του 2022, το οποίο είναι το ήμισυ ολόκληρης της χώρας.

Διαφήμιση

 

Τα στοιχεία που συγκέντρωσε η εταιρεία δείχνουν ότι οι αποστολές κινητών με αναδιπλούμενη οθόνη στην Κίνα ξεπέρασαν το 1,1 εκατομμύριο μονάδες, ένα νέο ρεκόρ, και οι ετήσιες αποστολές ήταν σχεδόν 3,3 εκατομμύρια μονάδες, μια ετήσια αύξηση δηλαδή της τάξεως του 118%.

Google news

Παρά το γεγονός ότι η Huawei δεν προσφέρει συνδεσιμότητα 5G, οι πελάτες συνεχίζουν να επιλέγουν smartphones της Huawei.
Επί του παρόντος, η Huawei είναι η μόνη εταιρεία στον κλάδο που διαθέτει τρεις πτυσσόμενους μηχανισμούς με αναδίπλωση προς τα μέσα, προς τα έξω και κάθετη αναδίπλωση. Μέχρι τώρα, ο κινέζος κατασκευαστής τεχνολογίας έχει λανσάρει έξι γενιές smartphones με αναδιπλούμενη οθόνη.

Blackshark WW Goboo [CPS] Many GEOs

Πιο αναλυτικά, η Samsung κατατάσσεται δεύτερη με μερίδιο αγοράς 16,5%, η OPPO καταλαμβάνει το 13,8% και βρίσκεται στην τρίτη θέση, η Vivo είναι τέταρτη, με μερίδιο αγοράς 7,7%, ενώ Honor και Xiaomi κατατάσσονται πέμπτη και έκτη αντίστοιχα, με παρόμοια μερίδια.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram