Το δικό της ChatGPT ετοιμάζει η Baidu

Μοίρασε την γνώση...

Η Baidu εργάζεται πάνω σε μια εφαρμογή τύπου ChatGPT που θα την ενσωματώσει σταδιακά στη μηχανή αναζήτησής της.

banner

Δύο μήνες αφότου το ChatGPT της OpenAI έγινε viral στο διαδίκτυο, ο κολοσσός των μηχανών αναζήτησης της Κίνας, η Baidu, σκοπεύει να λανσάρει το δικό της chatbot τεχνητής νοημοσύνης – κάτι που θα μπορούσε να δώσει το έναυσμα για μια νέα τεχνολογική κούρσα εξοπλισμών μεταξύ των ισχυρών χωρών.

Διαφήμιση

Κίνα: Η Baidu ετοιμάζει το δικό της ChatGPT

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Baidu εργάζεται πάνω σε μια εφαρμογή τύπου ChatGPT που θα την ενσωματώσει σταδιακά στη μηχανή αναζήτησής της. Σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα, η εταιρεία σχεδιάζει να ενσωματώσει τα αποτελέσματα που δημιουργούνται από chatbot όταν οι χρήστες κάνουν αιτήματα αναζήτησης, αντί μόνο για συνδέσμους. Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, το νέο εργαλείο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Google news

Η Baidu έχει ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια για την έρευνα της τεχνητής νοημοσύνης σε μια πολυετή προσπάθεια μετάβασης από το διαδικτυακό μάρκετινγκ στη βαθύτερη τεχνολογία. Το σύστημα Ernie (Enhanced Representation through Knowledge Integration) – ένα μοντέλο μηχανικής μάθησης μεγάλης κλίμακας που έχει εκπαιδευτεί σε δεδομένα επί σειρά ετών – θα αποτελέσει τη βάση του επερχόμενου εργαλείου που μοιάζει με το ChatGPT, δήλωσε η πηγή.

Cafago WW AliExpress WW

Εδώ και χρόνια, η Baidu, η «κινεζική Google» έχει εκπαιδεύσει τον Ernie για να ανταγωνιστεί τον Bert της Google, έναν αλγόριθμο αναζήτησης, οι δυνατότητες του οποίου είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον ChatGPT της OpenAI, ο οποίος είναι διαθέσιμος δωρεάν στο διαδίκτυο.

Εκτός από την Baidu, αρκετές κινεζικές νεοσύστατες επιχειρήσεις διερευνούν τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη (generative AI) και έχουν προσελκύσει επενδυτές όπως η Sequoia και η Sinovation Ventures.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram