Το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store που δεν πρέπει να χάσεις!

Μοίρασε την γνώση...

Η Epic Games μόλις διέθεσε τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store και το ένα από αυτά, δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα και για μία εβδομάδα ακόμα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε στο PC σας, ένα παιχνίδι από το θρυλικό σύμπαν του Dishonored.

banner

Ο λόγος γίνεται για το Dishonored: Death of the Outsider της Arkane με publisher την Bethesda, το οποίο βρίσκεται δωρεάν στο κατάστημα της Epic και είναι τώρα η κατάλληλη ευκαιρία να το παίξετε.

Διαφήμιση

Ο τίτλος στο θρυλικό σύμπαν του Dishonored υπόσχεται τρομερά σκηνικά και σας δίνει την ελευθερία να παίξετε όπως εσείς επιθυμείτε. Είτε με μια πιο action προσέγγιση, είτε stealth.

Google news

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το City of Gangsters της SomSim, το οποίο είναι ένα strategy turn based simulation παιχνίδι, που καλείστε να φτιάξετε τη δική σας εγκληματική επιχείρηση και να γίνετε μεγιστάνες.

ChicMe WW Geekmaxi Many GEOs

Κατεβάστε το Dishonored: Death of the Outsider πατώντας εδώ.

Κάντε δικό σας το City of Gangsters από εδώ.


Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι και οι δύο τίτλοι θα παραμείνουν δωρεάν έως τις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram