Το Twitter δίνει την δυνατότητα υποβολής ένστασης κατά της αναστολής λογαριασμών

Μοίρασε την γνώση...

Όταν ο Εlon Musk ανέλαβε τα ηνία του Twitter, είπε ότι θα προσφέρει «αμνηστία» σε λογαριασμούς που είχαν απαγορευτεί και αναστείλει στο παρελθόν. Από τότε, πράγματι, έχει αποκαταστήσει δεκάδες αμφιλεγόμενους χρήστες υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένου του Donald Trump, o οποίος, ωστόσο, δεν επέστρεψε.

banner

Τώρα, το Twitter ανοίγει μια δημόσια διαδικασία προσφυγών, η οποία θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε ο λογαριασμός του έχει ανασταλεί στο παρελθόν να ζητήσει επαναφορά του. Η εταιρεία δημοσίευσε έναν σύνδεσμο προς μια διαδικτυακή φόρμα προσβάσιμη σε χρήστες που μπορούν να συνδεθούν σε έναν λογαριασμό που στο παρελθόν είχε κλειδωθεί ή έχει τεθεί σε αναστολή.

Διαφήμιση

Αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο της πολιτικής της εταιρείας για λήψη «λιγότερο αυστηρών μέτρων» κατά λογαριασμών που παραβιάζουν τους κανόνες. «Στο εξής, θα λάβουμε λιγότερο αυστηρές ενέργειες, όπως τον περιορισμό του εύρους των Tweets που παραβιάζουν την πολιτική ή θα σας ζητάμε να αφαιρέσετε τα Tweets προτού συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας», δήλωσε η εταιρεία. “Η αναστολή λογαριασμού θα δεσμευτεί για σοβαρές ή συνεχείς, επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις των πολιτικών μας.”

Google news

Το Twitter πρόσθεσε ότι οι προσφυγές θα «αξιολογηθούν βάσει των νέων μας κριτηρίων για την επαναφορά». Το ποια κριτήρια είναι αυτά ή πόσος καιρός θα χρειαστεί για να ελεγχθούν τα αιτήματα παραμένει… θολό τοπίο.

Hekka Govee Many GEOs

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram