Το WhatsApp ανακοίνωσε νέες δυνατότητες για το Status Update

Μοίρασε την γνώση...

Το WhatsApp ανακοίνωσε ορισμένες νέες δυνατότητες για τις ενημερώσεις κατάστασης, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις με φίλους και στενές επαφές στη δημοφιλή πλατφόρμα κρυπτογραφημένης συνομιλίας.

banner

WhatsApp: Νέες δυνατότητες για το Status Update

Πρώτον, έρχεται ο Private Audience Selector που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ποιος βλέπει τις ενημερώσεις κατάστασής τους. Αυτή η επιλογή υπήρχε κάπως αλλά τώρα είναι πιο προσαρμοσμένη. Η πιο πρόσφατη επιλογή κοινού αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται ως προεπιλογή για την επόμενη ενημέρωση κατάστασης.

Διαφήμιση

Ακόμα, έχουμε το Voice Status. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωνητικές σημειώσεις διάρκειας έως και 30 δευτερολέπτων μέσω της κατάστασής τους. Είναι ένα καλό εργαλείο για όσους προτιμούν να μιλούν παρά να πληκτρολογούν.

Google news

Τα Status Reactions επιτρέπουν στους χρήστες να αντιδρούν σε ενημερώσεις κατάστασης από φίλους και στενές επαφές σύροντας προς τα πάνω και αγγίζοντας ένα από τα οκτώ emoji, συμπεριλαμβανομένων των Heart-Eyes, Face with Tears of Joy, Face with Open Mouth, Crying Face, Dissed Hands, Clapping Hands, Party Popper και One Hundred Points. Σύμφωνα με το Whatsapp, αυτό ήταν το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι χρήστες.

Tomtop WW Cubot WW

Επιπλέον, τα νέα Status Profile Rings διευκολύνουν την προβολή ενημερώσεων κατάστασης απευθείας σε λίστες συνομιλιών, λίστες ομαδικών συμμετεχόντων και στοιχεία επικοινωνίας, χάρη σε ένα κουδούνισμα γύρω από την εικόνα προφίλ ενός χρήστη κάθε φορά που μοιράζεται μια ενημέρωση κατάστασης.

Τέλος, τα Link Previews στην κατάσταση σημαίνουν ότι κάθε φορά που ένας χρήστης δημοσιεύει έναν σύνδεσμο, είναι διαθέσιμη μια οπτική προεπισκόπηση του περιεχομένου του συνδέσμου, δίνοντας στις επαφές μια καλύτερη ιδέα για το τι είναι προτού κάνουν κλικ.


Όπως σημειώνει το WABetaInfo, ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες δεν είναι ακριβώς νέες, αλλά έχουν προστεθεί στη λίστα των πρόσφατων βελτιώσεων για ενημερώσεις κατάστασης για να τονίσουν τη δέσμευση του WhatsApp για βελτίωση της εμπειρίας χρήστη.

Το WhatsApp λέει ότι αυτές οι ενημερώσεις έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως και θα είναι διαθέσιμες σε όλους τις επόμενες εβδομάδες.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram