Αλλαγή Thermal Paste Kαι Καθαρισμός Mini PC (Video)

Μοίρασε την γνώση...

Ας δούμε μαζί πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η διαδικασία της αλλαγής Thermal Paste αλλά και του καθαρισμού ενός πολύ δυνατού Mini PC από Κίνα (Nvisen i9 9880H GTX1650)… έτσι για την εμπειρία ή για την παρέα.
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για πιθανά “ταρακουνήματα” αλλά λόγο της ιδιαιτερότητας του βίντεο, η λήψη έγινε με μια Action Cam στο κεφάλι μου…
Όπως και έχει… είχαμε καιρό να κάνουμε τέτοιο βίντεο και νομίζω πως κάποιοι από εσάς θα το χαρείτε.
Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι η τακτική συντήρηση των μηχανημάτων μας (καθαρισμός και αλλαγή Thermal Paste), είτε σε Mini PC, είτε σε Laptop, είτε σε Tower είναι πολύ σημαντική και τα βοηθά να δουλεύουν απρόσκοπτα και να μην έχουμε προβλήματα.

banner

DISCLAIMER
Οι εργασίες γίνονται με δική σας ευθύνη. Μπορεί να καταστρέψετε την συσκευή σας κατά την διαδικασία. Δεν φέρω καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάτι σας πάει στραβά!!!

Διαφήμιση

Αν θέλετε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε Mini PC, να αποκτήσετε τα εργαλεία μου αλλά να κάνετε και δικό σας ότι άλλο φαντάζεστε στις χαμηλότερες τιμές... απλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΤΕ να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο Telegram για τις καλύτερες καθημερινές προσφορές.
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn
και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Google news

Για την στήριξη του καναλιού.
Donate to PayPal: http://bit.ly/2Zf3Bg5
Banggood: http://bit.ly/2NcBOdV
Geekbuying: https://bit.ly/3lm4aWD
Hekka: https://bit.ly/3ZZ4U33
Gshopper: https://shrsl.com/2wxxn
Cafago: https://bit.ly/3grWAVz
TomTop: http://bit.ly/40g56uv
Aliexpress: http://bit.ly/2z4UXXd

Tomtop WW AliExpress WW

Και το Video μας…

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram