Αμφιβολίες για το AR/VR headset έχουν οι υπάλληλοι της Apple

Μοίρασε την γνώση...

Τον προηγούμενο μήνα ακούσαμε από τον αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg ότι το AR/VR headset της Apple πιθανότατα θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών (WWDC).

banner

Σύμφωνα με τους New York Times, το κλίμα στο Κουπερτίνο δεν είναι τόσο χαρμόσυνο όσο θα περίμενε κανείς αφού υπάρχουν υπάλληλοι που ανησυχούν για την φημολογούμενη τιμή των 3.000 δολαρίων του “Reality Pro”, όπως λέγεται θα ονομάζεται το headset.

Διαφήμιση

Υπάλληλοι της Apple έχουν αμφιβολίες για το AR/VR headset

Πέρα από την τιμή, υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά σχετικά με το εάν η συσκευή θα είναι χρήσιμη. Αυτός ο σκεπτικισμός και οι αμφιβολίες είναι πρωτόγνωρα για το εργατικό δυναμικό της Apple, αφού συνήθως οι ομάδες που δουλεύουν ένα project είναι ενθουσιασμένες και περιμένουν ότι το προϊόν θα λάβει θερμής υποδοχής από το αγοραστικό κοινό.

Google news

Τρεις insiders που γνωρίζουν για το θέμα αναφέρουν ότι ορισμένοι εργαζόμενοι εγκατέλειψαν το project επειδή αμφιβάλουν για τις δυνατότητες της συσκευής. Μάλιστα, κάποιοι απολύθηκαν επειδή δεν σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος στην ανάπτυξη ορισμένων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του ψηφιακού φωνητικού βοηθού Siri της Apple από το headset.

Gshopper Many GEOs Wondershare WW

To μεγάλο ερώτημα ανάμεσα στους εργαζομένους είναι εάν το Reality Pro είναι ένα προϊόν που δεν έχει ξεκάθαρο λόγο ύπαρξης. Είναι συσκευή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών και την προβολή περιεχομένου; Ένας πρόδρομος ίσως των φημολογούμενων γυαλιών AR της Apple που θεωρούνται ευρέως ως αντικαταστάτες του iPhone έως το 2025.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram