Άνοδος για την τιμή του YouTube TV – Στα 73 $ τον μήνα

Μοίρασε την γνώση...

Το YouTube ανακοίνωσε ότι αυξάνει την τιμή της υπηρεσίας YouTube TV, με το κόστος να ανέρχεται από 65 σε 73 δολάρια. Τα νέα μέλη θα πρέπει να πληρώνουν 73 $ ανά μήνα για την υπηρεσία ροής, ενώ οι τιμές θα αυξηθούν για τα υπάρχοντα μέλη στις 18 Απριλίου.

banner

Σύμφωνα με το YouTube, η τιμή αυξάνεται επειδή «το κόστος περιεχομένου έχει αυξηθεί» και πρέπει να χρεώσει περισσότερο για να «σας φέρει την καλύτερη δυνατή τηλεοπτική υπηρεσία».

Διαφήμιση

Άνοδος για την τιμή του YouTube TV – Στα 73 $ τον μήνα

Με την αλλαγή της τιμής, το YouTube μειώνει επίσης το κόστος του πρόσθετου περιεχομένου 4K. Ενώ στο παρελθόν κόστιζε 19,99 $ το μήνα, τώρα είναι 9,99 $ ανά μήνα, επομένως όσοι ήταν συνδρομητές στο YouTube TV με το πρόσθετο 4K θα δουν στην πραγματικότητα μια μικρή μείωση της τιμής. Το YouTube TV με 4K θα κοστίζει 83 $ αντί για 85 $.

Google news

Το YouTube TV είναι μια υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης που κυκλοφορεί από το 2017. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το YouTube TV είχε τιμή 35 $, επομένως το κόστος υπερδιπλασιάστηκε τα τελευταία έξι χρόνια. Το YouTube TV επιτρέπει σε έως και έξι άτομα στο ίδιο νοικοκυριό να χρησιμοποιούν την υπηρεσία και περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης cloud DVR.

Atlas VPN Lightinthebox WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram