Αυτές είναι οι τιμές Ελλάδας των Samsung Galaxy A54 5G και A34 5G

Μοίρασε την γνώση...

Η Samsung παρουσίασε δύο νέα smartphones μεσαίας κατηγορίας, τα Galaxy A34 5G και Galaxy A54 5G. Το Galaxy A54 5G διαθέτει καλύτερη ποιότητα κάμερας, ταχύτερη συνολική απόδοση, και μεγαλύτερη αντοχή. Η συσκευή έχει επίσης καλύτερη αυτονομία από τον προκάτοχό της, το Galaxy A53 5G. Από την άλλη, το Galaxy A34 5G είναι ένα χαμηλού κόστους τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας, όχι τόσο ισχυρό όσο το Galaxy A54 5G, αλλά διαθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά από το Galaxy A14 5G.

banner

Το Samsung Galaxy A54 5G κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα, τα Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet, και Awesome White. Από τιμές, γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα θα έρθει σίγουρα η έκδοση 8GB με 128GB και 256GB αποθηκευτικό χώρο στα 499 και 549 ευρώ, αντίστοιχα. Υπάρχει και η 6GB/128GB έκδοση που μάλλον δεν θα έρθει στη χώρα μας, αλλά η τιμή της είναι στα 419 ευρώ.

Διαφήμιση

Στην Ελλάδα περιμένουμε την 6GB/128GB έκδοση του Samsung Galaxy A34 5G στα 399 ευρώ, ενώ οι άλλες εκδόσεις είναι η 8GB/128GB και 8GB/256GB με τη δεύτερη να κοστίζει 459 ευρώ. Δεν ξέρουμε αν θα δούμε στην Ελλάδα τις δύο μεγαλύτερες εκδόσεις.

Google news

πηγή

Tomtop WW Govee Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram