Δεν πουλάνε τα smartband και οι χρήστες iPhone αγοράζουν αποκλειστικά Apple Watch

Μοίρασε την γνώση...

Η γνωστή φίρμα αναλύσεων Canalys δημοσίευσε την έκθεσή της για την παγκόσμια αγορά wearables το 4ο τρίμηνο του 2022 και για ολόκληρο το προηγούμενο. Οι αριθμοί αποκάλυψαν 50 εκατομμύρια μονάδες που στάλθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου, νούμερο που ισούται με τεράστια μείωση 18%. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μείωση από τότε που συλλέγονται και αναλύονται τα δεδομένα αυτής της αγοράς.

banner

Smartwatch Band Apple Samsung Xiaomi Google Huawei

Οι πέντε μεγάλες εταιρείες, Apple, Xiaomi, Huawei, Samsung, και Google, είδαν μείωση των αποστολών σε ετήσια βάση κατά την περίοδο των διακοπών, ενώ μόνο η Apple είδε ετήσια αύξηση για το 2022. Η Canalys ανέφερε ότι ο κύριος λόγος για την πτώση σε όλους τους τομείς είναι το δύσκολο μακροοικονομικό περιβάλλον κατά το 4ο τρίμηνο.

Η Apple παρέμεινε ο ηγέτης της κατηγορίας, αποτελώντας την βασική και ίσως μοναδική επιλογή για όλους τους χρήστες iPhone, ενώ η Google κατάφερε να παραμείνει στη δεύτερη θέση χάρη στο Pixel Watch, παρά την πτώση των συσκευών Fitbit κατά 25%.

Google news

Η Canalys χωρίζει τα wearables σε τρεις κατηγορίες, Basic band, Basic watch, και Smartwatch. Οι διαφορές μεταξύ τους γίνονται όλο και πιο θολές, με κάθε νέα συσκευή, και η Canalys δήλωσε ότι τα smartwatches θα αυξηθούν κατά περίπου 10%. Ωστόσο, η μείωση του ενδιαφέροντος για τα βασικά band θα θέσει τη συνολική αγορά wearables σε μια μέτρια αύξηση 2%.

Goboo [CPS] Many GEOs Lightinthebox WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram