Δεν θα κυκλοφορήσει την έκδοση USB-C των AirPods 3 η Apple

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των AirPods τρίτης γενιάς με θύρα USB-C, παρά το γεγονός ότι σκοπεύει να το κάνει με μια νέα έκδοση του AirPods Pro δεύτερης γενιάς αργότερα φέτος.

banner

Σε ένα tweet , ο Kuo εξήγησε ότι η Apple “προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει σχέδια για εκδόσεις USB-C των AirPods 2 & 3”. Η απόφαση είναι αξιοσημείωτη αφού η Apple προφανώς σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια αναθεωρημένη έκδοση του AirPods Pro δεύτερης γενιάς με θύρα USB-C αργότερα φέτος. Το σχόλιο του Kuo πιθανώς υποδηλώνει ότι η Apple καθυστερεί τα AirPods τέταρτης γενιάς να προσφέρουν μια θύρα USB-C στη συσκευή.

Διαφήμιση

Apple: Δεν θα κυκλοφορήσει την έκδοση USB-C των AirPods 3

Η Apple έχει κυκλοφορήσει νέες εκδόσεις θηκών φόρτισης AirPods δύο φορές στο παρελθόν για να προσθέσει νέες δυνατότητες υλικού, όπως ασύρματη φόρτιση και MagSafe . Επομένως, μια νέα, ενδιάμεση έκδοση της θήκης φόρτισης δεύτερης γενιάς AirPods Pro για μετάβαση σε θύρα USB-C είναι σύμφωνη με την προηγούμενη συμπεριφορά της εταιρείας.

Google news

ΠΗΓΗ

Govee Many GEOs Blackshark WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram