Δες το επίσημο εργαλείο μέτρησης ταχύτητας της Cosmote στη κινητή

Μοίρασε την γνώση...

H COSMOTE σε συνεργασία με την OOKLA, τη παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία speedtest®, έχει δημιουργήσει ένα νέο εργαλείο μέτρησης ταχύτητας. Εκτός από μια πλήρη εικόνα αναφορικά με τη ταχύτητα της σύνδεσης, το νέο εργαλείο παρέχει τη δυνατότητα στους εκπροσώπους της Τεχνική Υποστήριξης COSMOTE να έχουν εικόνα των μετρήσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του συνδρομητή σε περίπτωση βλάβης/παραπόνου για χαμηλές ταχύτητες.

banner

cosmote fiber

Η πρόσβαση στο Εργαλείο Μέτρησης Ταχύτητας γίνεται μέσω οποιουδήποτε web browser από τις συσκευές (κινητό, tablet, κλπ.) του χρήστη μέσω της ιστοσελίδας https://myspeedtest.cosmote.gr. Η χρήση του εργαλείου μέτρησης ταχύτητας είναι δωρεάν και δεν καταναλώνονται δεδομένα κινητής από το πρόγραμμα/πακέτο του συνδρομητή για τη χρήση του.

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ

Google news

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram