Διαφορετική σχεδίαση και Hi-Res ήχος των HUAWEI FreeBuds 5

Μοίρασε την γνώση...

Η Huawei ετοιμάζει ένα μεγάλο event τις επόμενες ημέρες, και ήδη τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν εκεί έχουν αρχίσει να διαρρέουν το ένα μετά το άλλο.

banner

Τελευταίο «θύμα» των διαρροών τα νέα ακουστικά FreeBuds 5 για τα οποία δεν γνωρίζαμε σχεδόν τίποτα, αλλά τώρα χάρη στην διαρροή της συσκευασίας τους μάθαμε ότι θα έχουν μια μεγάλη αλλαγή στην σχεδίαση τους.
Κοιτάζοντας τη φωτογραφία, θα διαπιστώσετε ότι τα νέα ακουστικά της Huawei ξεφεύγουν εντελώς από την γνωστή σχεδιαστική γραμμή της σειράς FreeBuds. Το σχήμα τους είναι αρκετά πρωτότυπο και ξεχωρίζει το πεπλατυσμένο στέλεχος το οποίο πιθανότατα θα βρίσκεται στο σημείο του λοβού του αυτιού.

Διαφήμιση

Επάνω στα ακουστικά υπάρχουν δύο ανοίγματα τα οποία μάλλον χρησιμεύουν στην ακύρωση θορύβου. Τα ακουστικά είναι εντυπωσιακά, και θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Huawei η οποία δεν αντέγραψε κάποια ήδη υπάρχουσα σχεδίαση αλλά προτίμησε να δημιουργήσει κάτι εντελώς νέο.

Google news

Επάνω στο κουτί λιανικής πώλησης βλέπουμε το όνομα FreeBuds 5 και το εμπορικό σήμα της Huawei. Υπάρχουν λογότυπα για τα HWA Hi-Res wireless audio και Hi-Res Audio wireless, πράγμα που σημαίνει ότι, τα νέα ασύρματα ακουστικά θα έχουν ενισχυμένους κωδικοποιητές ήχου για να παρέχουν καλύτερη εμπειρία ακρόασης ήχου. Ο διευρυμένος σχεδιασμός μπορεί να επέτρεψε στη Huawei να τοποθετήσει επιπλέον αισθητήρες, ενδεχομένως για μέτρηση καρδιακού ρυθμού καθώς και αισθητήρα θερμοκρασίας.

Geekmaxi Many GEOs Redmagic WW

Επί του παρόντος, η Huawei δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας των FreeBuds 5 αλλά πιστεύουμε ότι θα παρουσιαστούν το αργότερο μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram