Δημιουργεί τις εικόνες που του περιγράφεις το Bing Image Creator

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο browser Bing περιλαμβάνει πλέον το Bing Image Creator, μια τεχνολογία δημιουργίας εικόνων που υποστηρίζεται από το μοντέλο βαθιάς εκμάθησης DALL-E της OpenAI.

banner

Το DALL-E έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ψηφιακό περιεχόμενο μέσω περιγραφών φυσικής γλώσσας και είναι ένα δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας εικόνων εδώ και αρκετό καιρό. Η Microsoft λέει ότι το Bing Image Creator θα φέρει οπτικές ιστορίες με τεχνητή νοημοσύνη και ενημερωμένες Κάρτες Γνώσης τόσο στο Bing όσο και στο preview του Microsoft Edge που έχει τις ίδιες δυνατότητες AI.

Διαφήμιση

Bing Image Creator: Δημιουργεί τις εικόνες που του περιγράφεις

Το Bing Image Creator είναι ενσωματωμένο στον τομέα του chat. Η πληκτρολόγηση μιας περιγραφής για μια εικόνα, η προσθήκη περιβάλλοντος όπως τοποθεσία ή δραστηριότητα και η παροχή ενός στυλ τέχνης θα επιτρέψουν στον Ιmage Creator να δημιουργήσει μια μοναδική εικόνα.

Google news

Η Microsoft υποστηρίζει ότι συνεργάζεται με την OpenAI για να περιορίσει την πιθανή κακή χρήση του δημιουργού εικόνας και ότι έχει εφαρμόσει διασφαλίσεις και πρόσθετες προστασίες για να περιορίσει τη δημιουργία επιβλαβών ή μη ασφαλών εικόνων.

Geekmaxi Many GEOs Lightinthebox WW

Η χρήση του Bing Image Creator απαιτεί πρόσβαση στην προεπισκόπηση του Bing ή στη νέα εμπειρία Microsoft Edge. Η πρόσβαση δεν θα είναι άμεση για όλους αλλά θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, τόσο στις εκδόσεις για υπολογιστές όσο και για τα κινητά.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram