Εκτός Ευρωπαϊκής αγοράς οι OnePlus και Oppo– σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις

Μοίρασε την γνώση...

H Oppo και η OnePlus βρίσκονται σε δύσκολη θέση τους τελευταίους μήνες, κυρίως εξαιτίας της συνεχιζόμενης διαμάχης με τη Nokia. Η εταιρεία αναγκάστηκε να βγάλει τα Oppo και OnePlus smartphones εκτός αγοράς της Γερμανίας και δυστυχώς φαίνεται ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

banner

Σύμφωνα με τον Max Jambor, και τα δυο brands θα δουν την έξοδο από την Ευρωπαϊκή αγορά, με την αρχή να γίνεται σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ολλανδία.

Διαφήμιση

OnePlus 11 5G global

Ο λόγος δεν αναφέρεται, ωστόσο πιστεύουμε γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για την πρόσφατη διαμάχη πατεντών με τη Nokia. Μάλιστα, η ανακοίνωση ότι το Oppo Find X6 Pro θα κυκλοφορήσει μόνο στη Κίνα, ήδη είχε χτυπήσει από νωρίς συναγερμό. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν κάτι τέτοιο θα επηρεάσει τα smartphones της Realme, ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Google news

OnePlus και Oppo: Εκτός Ευρωπαϊκής αγοράς - σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις

 

ΠΗΓΗ

ZTE Many GEOs Zaful WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram