Η Apple Music προκαλεί ανησυχίες για το απόρρητο σε ορισμένους χρήστες, με πολλαπλά παράπονα στο Reddit σχετικά με τις λίστες αναπαραγωγής άλλων ατόμων που εμφανίζονται τυχαία στις μουσικές τους βιβλιοθήκες.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, άγνωστες λίστες αναπαραγωγής έχουν συγχωνευθεί με τις υπάρχουσες λίστες αναπαραγωγής του χρήστη. Σε άλλες περιπτώσεις, οι λίστες αναπαραγωγής των χρηστών έχουν χαθεί/αντικατασταθεί από μη αναγνωρισμένες.
Ορισμένοι χρήστες έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι οι λογαριασμοί τους Apple έχουν παραβιαστεί, αλλά η πιο πιθανή αιτία του προβλήματος είναι ένα απροσδιόριστο πρόβλημα με τον διακομιστή iCloud της Apple. Ο αποσυγχρονισμός και στη συνέχεια ο επανασυγχρονισμός του iCloud για την εφαρμογή Μουσική λειτούργησε για λίγους χρήστες, αλλά όχι σε όλους.
Με βάση αναφορές, η εμφάνιση μη αναγνωρισμένων λιστών αναπαραγωγής εμφανίζεται μόνο στην εφαρμογή Μουσική για iPhone, με την εφαρμογή Μουσική για macOS να παραμένει ανεπηρέαστη. Οι αναφορές χρηστών σχετικά με το ζήτημα χρονολογούνται στα μέσα Φεβρουαρίου, υποδηλώνοντας ότι το πρόβλημα μπορεί να σχετίζεται με την κυκλοφορία του iOS 16.3.1 , το οποίο περιλάμβανε μια διόρθωση σφαλμάτων για τις ρυθμίσεις του iCloud.
Ορισμένοι χρήστες έχουν επικοινωνήσει με την υποστήριξη της Apple για να επιλύσουν το πρόβλημα, αλλά κανένας δεν έχει αναφέρει επιτυχία. Επικοινωνήσαμε με την Apple σχετικά με το πρόβλημα και θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο εάν μάθουμε περισσότερα.
Το ζήτημα θυμίζει ένα άλλο σφάλμα iCloud που παρουσιάστηκε πέρυσι , στο οποίο ορισμένοι χρήστες ανέφεραν βίντεο και εικόνες από αγνώστους που εμφανίζονται στις βιβλιοθήκες φωτογραφιών τους.
Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο
Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.
Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.