Ευκολότερη γίνεται η μεταφορά ανάμεσα σε κινητά Xiaomi, Oppo και Vivo

Μοίρασε την γνώση...

Η εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών τηλεφώνων Android και η μεταφορά όλων των δεδομένων δεν είναι η χειρότερη εμπειρία στον κόσμο, αλλά θα μπορούσε σίγουρα να είναι καλύτερη. Τώρα, η Xiaomi, η Vivo και η Oppo ανακοίνωσαν μια συμφωνία η οποία σίγουρα θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία αυτή.

banner

Οι τρεις κατασκευαστές ανακοίνωσαν μέσω του Weibo μια βελτιωμένη λειτουργία μεταφοράς ακόμη και εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την κινεζική αγορά στην οποία δεν «παίζουν» οι εφαρμογές της Google, ενώ σίγουρα θα είναι και σωτήρια και για τους χρήστες σε ολόκληρο τον πλανήτη μιας και η μεταφορά των εφαρμογών σε νέο κινητό είναι μια πονεμένη ιστορία.

Διαφήμιση

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι κατασκευαστές συνεργάζονται για να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης στις συσκευές τους. Οι Oppo, Vivo, Xiaomi, Realme, Samsung και άλλες εταιρείες δημιούργησαν μια συμμαχία πριν από μερικά χρόνια για να διευκολύνουν την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη τοπική ανταλλαγή αρχείων. Έτσι μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τα Oppo Share, Mi Share, Vivo Share, Quick Share και άλλες εφαρμογές ανταλλαγής αρχείων ως εναλλακτική λύση για το Nearby Share της Google.
Επιπλέον, οι εταιρείες Huawei, Oppo, Vivo και Xiaomi συνεργάστηκαν επίσης πριν από αρκετά χρόνια για να επιτρέψουν στους προγραμματιστές να ανεβάζουν εφαρμογές σε όλα τα καταστήματά τους ταυτόχρονα. Αυτό ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για την κινεζική αγορά, καθώς το Play Store δεν είναι διαθέσιμο εκεί.
Αν καταφέρουν κάποια στιγμή να συνεννοηθούν όλοι οι κατασκευαστές και να παρουσιάσουν ένα εργαλείο που θα δημιουργεί έναν πραγματικό κλώνο του κινητού με τις εφαρμογές εγκατεστημένες τότε σίγουρα θα μιλούσαμε για μια εύκολη μετάβαση σε άλλη συσκευή.

Google news

ΠΗΓΗ

Goboo [CPS] Many GEOs Gshopper Many GEOs

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram