Φέρνει το ChatGPT στο smartwatch σας η Amazfit

Μοίρασε την γνώση...

Η Amazfit, η γνωστή παγκόσμια εταιρεία έξυπνων φορητών συσκευών που ανήκει στη Zepp Health, έκανε πρόσφατα μια ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Zepp OS για έξυπνα ρολόγια. Αυτό που κάνει αυτή την έκδοση ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η ενσωμάτωση του μοντέλου ChatGPT AI που δημιουργήθηκε από την OpenAI. Το οποίο είναι ένα σημαντικό νέο πράγμα στον τομέα των έξυπνων ρολογιών.

banner

Amazfit

Ουσιαστικά, αυτή η ενοποίηση έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό εργαλείο όπου οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με τα έξυπνα ρολόγια τους χρησιμοποιώντας φυσική γλώσσα. Μέσω μιας ξεχωριστής κλήσης με δυνατότητα συνομιλίας, οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν με το ChatGPT. Το οποίο θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα εκτελέσει διάφορες ενέργειες κατόπιν εντολής. Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης ρωτήσει πώς πήγε η μέρα του, το chatbot θα του παρέχει πολλαπλά δεδομένα για τη σχετική περίοδο.

Διαφήμιση

Ομοίως, οι χρήστες μπορούν να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τον καιρό, την κυκλοφορία, την ημερομηνία και την ώρα σε διαφορετικές πόλεις. Καθώς και να μάθουν διάφορα στοιχεία από το διαδίκτυο, μεταξύ άλλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία άλλη εταιρεία δεν προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή. Κάτι που τοποθετεί την εταιρεία μπροστά από τον ανταγωνισμό όσον αφορά την καινοτομία στον κλάδο των έξυπνων ρολογιών.

Google news

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι και άλλες εταιρείες θα προσπαθήσουν σύντομα να αναπαράγουν αυτήν την τεχνολογία. Είναι ακόμα αξιοσημείωτο ότι ούτε η Samsung ούτε η Apple έχουν προσφέρει κάτι παρόμοιο μέχρι στιγμής. Αυτό υπογραμμίζει το γεγονός ότι η Amazfit είναι μια εταιρεία που δεσμεύεται να ξεπεράσει τα όρια του δυνατού με τα smartwatches και είναι αφοσιωμένη στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας χρήστη στους πελάτες της.

Banggood WW Gshopper Many GEOs

Η ενσωμάτωση του μοντέλου ChatGPT AI στο λειτουργικό σύστημα Zepp OS αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός για τη βιομηχανία των έξυπνων ρολογιών. Αυτή η καινοτομία έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό σύστημα όπου οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με τα έξυπνα ρολόγια τους με φυσικό και διαισθητικό τρόπο. Κάτι που είναι πιθανό να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους στο μέλλον. Με αυτήν την τελευταία κυκλοφορία, η Amazfit έχει αποδείξει τη δέσμευσή της στη βελτίωση των έξυπνων ρολογιών της. Και μπορούμε να περιμένουμε να δούμε ακόμη πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά από την εταιρεία τα επόμενα χρόνια.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο