Φορτιστής VOLTME REVO 35: Μικρός και δυνατός!

Μοίρασε την γνώση...

Στην ιστοσελίδα μας έχουμε ήδη ασχοληθεί με τη VOLTME. Πρόκειται για μια νέα εταιρεία που εξειδικεύεται στη φόρτιση συσκευών τεχνολογίας. Παράγει φορτιστές, καλώδια φόρτισης, βάσεις ασύρματης φόρτισης και πολύπριζα. Όλα τα προϊόντα της είναι καλοσχεδιασμένα, με άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Σε προηγούμενο άρθρο μας παρουσιάσαμε τον φορτιστή VOLTME REVO 100. Είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της εταιρείας με συνολική ισχύ 100  Watt και τρεις θύρες φόρτισης. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον REVO 35. Ο φορτιστής αυτός είναι μικρός και ελαφρύς οπότε μπορούμε να τον έχουμε πάντα μαζί μας, χωρίς πρόβλημα. Διαθέτει δύο θύρες φόρτισης τύπου USB type-C  και έχει ισχύ φόρτισης που φτάνει στα 35 Watt. Μπορεί να φορτίσει γρήγορα και αποδοτικά κινητά τηλέφωνα, tablet, φορητές κονσόλες παιχνιδιών, ακόμη και φορητούς υπολογιστές. Ας τον δούμε λίγο καλύτερα.

banner

 

Περιγραφή

Διαφήμιση

Όπως ήδη αναφέραμε, ο VOLTME REVO 35 είναι ένας φορτιστής πρίζας τοίχου που διαθέτει δύο USB type-C θύρες, οπότε μπορεί να φορτίζει συγχρόνως μέχρι δύο συσκευές. Κυκλοφορεί σε χρώμα λευκό ή μαύρο και είναι κατασκευασμένος από λείο πλαστικό υλικό, ανθεκτικό στη φωτιά. Ο φορτιστής δείχνει πραγματικά πολύ ποιοτικός και στιβαρός. Έχει σχήμα ορθογώνιο με διαστάσεις: 2,7 x 4,4 x 4,5 cm και βάρος 76 gr. Είναι πραγματικά πολύ μικρός και ελαφρύς! Χωράει ακόμα και στην τσέπη!

Google news

Ο REVO 35 είναι συμβατός με τα δημοφιλή πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης PD3 και PPS οπότε μπορεί να φορτίσει αποτελεσματικά όλα τα μοντέρνα κινητά, τα tablet και τους φορητούς υπολογιστές. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι: Ρεύμα εισόδου AC 100-240V, 50-60 Hz – 1A, ρεύμα εξόδου 3,3-11V 3A (πρωτόκολλο PPS), 5V 3A / 9V 3A /12V 2,91A / 15V 2,33A / 20V 1,75A (πρωτόκολλο PD3.0) και μέγιστη ισχύ 35W. Αυτές οι τιμές φόρτισης επιτυγχάνονται μόνο αν χρησιμοποιούμε τη μία από τις δύο θύρες type-C και με χρήση ειδικού καλωδίου που να υποστηρίζει φόρτιση μέχρι 5A. Αν χρησιμοποιούμε και τις δύο θύρες type-C, η μέγιστη ισχύ είναι τα 18 Watt για την κάθε μία. Σε αυτή την περίπτωση οι τιμές φόρτισης είναι: 5V 3A / 9V 2A / 12V 1,5A για την κάθε θύρα.

Hekka Lightinthebox WW

Ο REVO 35 είναι εφοδιασμένος με συστήματα πολλαπλής ασφαλείας για υπέρταση, βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση και ασταθή τροφοδοσία, οπότε είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση με όλες τις αγαπημένες μας συσκευές. Ακόμα είναι πιστοποιημένος με τα διεθνή στάνταρ ποιότητας CE, FCC, TUV και RoHS. Μέσα στην συσκευασία του εκτός από τον ίδιο τον φορτιστή και το καλώδιό του, θα βρούμε το φυλλάδιο οδηγιών και μια κάρτα εγγύησης. Η VOLTME δίνει εγγύηση καλής λειτουργίας 18 μηνών γι’ αυτόν τον φορτιστή.

Να τονίσουμε εδώ ότι στη συσκευασία του φορτιστή δεν υπάρχει καλώδιο φόρτισης. Μπορούμε όμως να προμηθευτούμε χωριστά ένα καλώδιο VOLTME PowerLink MOSS μήκους ενός μέτρου ή 1,8 μέτρα που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 100 Watt. Το καλώδιο αυτό κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα, μαύρο, λευκό, γκρι, πράσινο και γαλάζιο και είναι πολύ καλής ποιότητας. Έχει επίσης εγγύηση 18 μηνών.


 

 

Χαρακτηριστικά – Λειτουργίες

Στην πράξη ο φορτιστής VOLTME REVO 35 είναι πολύ αποτελεσματικός κατά τη λειτουργία του. Με αυτόν μπορούμε να φορτίζουμε το κινητό μας, το tablet, την κονσόλα παιχνιδιών και τον φορητό υπολογιστή μας, πολύ γρήγορα. Συμβατοί υπολογιστές είναι τα Chromebook, τα MacBook, τα Notebook και γενικά κάθε φορητός υπολογιστής με θύρα φόρτισης type-C. O REVO 35 ενσωματώνει τις προηγμένες τεχνολογίες φόρτισης Νιτρίδιο – Γαλλίου (GaN) και V-Dynamic. Έτσι μπορεί να φορτίζει έως 3 φορές γρηγορότερα τις συμβατές με το πρωτόκολλο PD3.0 συσκευές μας, ενώ έχει μικρό μέγεθος. Αναγνωρίζει αυτόματα τις συσκευές μας και τους παρέχει τη βέλτιστη ισχύ και ταχύτητα φόρτισης, μειώνοντας έτσι αισθητά τον συνολικό χρόνο φόρτισης. Δεν παρουσιάζει κανένα φαινόμενο υπερθέρμανσης κατά τη λειτουργία του.

Μπορεί να φορτίσει έναν υπολογιστή Apple MacBook Air από το 10% ως το 60% σε μόνο μία ώρα. Ακόμα μπορεί να φορτίσει ένα κινητό τηλέφωνο Samsung S22 από το μηδέν μέχρι το 55% σε μόλις μισή  ώρα. Το iPhone 14 φορτίζει μέχρι το 50% σε μισή ώρα, ενώ με τον κλασικό φορτιστή της Apple στον ίδιο χρόνο φορτίζει μόνο μέχρι το 20%. Ας μην ξεχνάμε ακόμα ότι μπορούμε να φορτίσουμε γρήγορα συγχρόνως μέχρι δύο κινητά τηλέφωνα. Τελικά, οι δυνατότητες αυτού του μικρού φορτιστή είναι πραγματικά αξιόλογες!

Συμπέρασμα

Αν σας χρειάζεται ένας ισχυρός και μικρός φορτιστής για να τον έχετε πάντα μαζί σας, ο VOLTME REVO 35 είναι μια άριστη επιλογή. Φορτίζει συγχρόνως μέχρι δύο συσκευές και έχει ισχύ που φτάνει τα 35W. Φορτίζει γρήγορα smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές που διαθέτουν θύρα φόρτισης type-C. Μπορούμε να τον προμηθευτούμε σήμερα από την Amazon Ισπανίας σε καλή τιμή. Αν θέλουμε και το καλώδιο, PowerLink MOSS, μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ. Η παραγγελία θα φτάσει το πολύ σε 10 μέρες, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Στο επίσημο κατάστημα της VOLTME στο Aliexpress ο φορτιστής REVO 35 είναι διαθέσιμος σε τιμή προσφοράς με έκπτωση 65%! Το ίδιο ισχύει και για το καλώδιο PowerLink MOSS! Πάντως, τόσο η ποιότητα όσο και η αποδοτικότητα του φορτιστή και του καλωδίου αξίζουν και με το παραπάνω το κόστος τους!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram