Γίνε ΜΑΣΤΟΡΑΣ της τοποθέτησης ΜΟΝΟ με 53€ ΚΟΜΠΛΕ από Ευρώπη!!! Multifunctional 4D 16 Lines Laser Level, Self-leveling Machine.

Μοίρασε την γνώση...

Ισχύει η έκφραση, “ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΦΑΔΙΑ”;;; Με την συγκεκριμένη συσκευή ναι… και σε αυτήν την τιμή;;; 2 φορές ΝΑΙ… και με έξτρα τρίποδο

Ο μετρητής στάθμης λέιζερ μπορεί να εκπέμπει ορατές γραμμές λέιζερ οριζόντιες, κάθετες και κλίση για την αυτόματη οριζόντια χωριστά ή ταυτόχρονα. Παρέχει ακριβή οριζόντια και κατακόρυφα δεδομένα για τη χάραξη και τη βαθμονόμηση της εσωτερικής κατασκευής, εύκολο στη χρήση και ευέλικτο. Κατάλληλο για διάταξη πλακιδίων δαπέδου, επένδυση ταπετσαρίας, στένσιλ, στρώσιμο με ραβδώσεις, φινίρισμα ξυλουργικής, διάταξη κουφωμάτων τοίχου και τοποθέτηση διαχωριστικών και πάρα πολλές ακόμη χρίσεις…

banner

Το Multifunctional 4D 16 Lines Laser έχει επίσης μια πολύ καλή εμβέλεια, η οποία μου επιτρέπει τον έλεγχο της επίπεδης τοποθέτησης των στοιχείων σε μεγάλες αποστάσεις. Επίσης, έχει ένα πολύ εύκολο σύστημα εγκατάστασης και χρήσης μέσω δικού του BLUETOOTH APP

Διαφήμιση

Μπορείτε να το κάντε δικό σας εδώ
Multifunctional 4D 16 Lines Laser Level 3° Self-leveling Machine USB Rechargeable Lithium Battery Leveling Tool with 1.2M 3-Heights Adjustable Alloy Extension Bar Tripod Stand σε τιμή;;; 53,69€ κομπλέ με τα μεταφορικά από Γερμανική αποθήκη του Gafagο σε Promo και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: http://bit.ly/3G64Jei 

Google news

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

 

Ας ρίξουμε όμως μια πιο αναλυτική ματιά…

Geekmaxi Many GEOs AliExpress WW

Συμπαγές μέγεθος, ελαφρύ και φορητό, παρέχοντας γρήγορη και άνετη κινητικότητα και αποθήκευση με το κουτί μεταφοράς και τρίποδο.


Έξοδος 16 γραμμών λέιζερ χωριστά ή ταυτόχρονα για καλύτερη τοποθέτηση, με σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης 3°
Χρησιμοποιώντας διόδους λέιζερ εξαιρετικής ποιότητας και κωνικούς καθρέφτες υψηλής ακρίβειας p, οι γραμμές laser που εκπέμπονται είναι λεπτές και φωτεινές με υψηλή ακρίβεια και η φωτεινότητα είναι ρυθμιζόμενη.
Εξοπλισμένο με λειτουργία βαθμονόμησης αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, αυτόματη ισοπέδωση ≤3°, αλλά εάν η γωνία είναι μεγαλύτερη από 3°, to λέιζερ θα συνεχίσει να αναβοσβήνει και η στάθμη λέιζερ θα κάνει έναν ήχο μπιπ για να σας υπενθυμίσει να τα επαναφέρετε σε επίπεδο έδαφος.Σχεδιασμός οθόνης LCD, μπορείτε να δείτε καθαρά την υπολειπόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας.
Σχεδιασμός κουμπιού, πατήστε δεξιά για να το ανοίξετε, πιέστε αριστερά για να το κλείσετε.
Σχεδιασμός κουμπιών αφής, οριζόντια γραμμή, κάθετη γραμμή και γραμμή κλίσης με ξεκάθαρη διαίρεση.
Το κουμπί είναι ανθεκτικό στη φθορά, με υψηλή ευαισθησία για γρήγορη εναλλαγή της λειτουργίας γραμμής και με άνετη αίσθηση στο χέρι.
Πατήστε το κουμπί “OUTDOOR” για 3 δευτερόλεπτα για να εισέλθετε σε λειτουργία κλίσης και, στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε το εργαλείο λέιζερ σε οποιαδήποτε γωνία για να προβάλετε τις γραμμές κλίσης. Πατήστε το κουμπί “OUTDOOR” σύντομα ή πατήστε το κουμπί “H” ή “V” για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του λέιζερ σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας ελεύθερα.
Διατίθεται με ένα τηλεχειριστήριο, “H”=κάθετη γραμμή, “V”=οριζόντια γραμμή και μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του φωτός λέιζερ εύκολα πατώντας το κουμπί “+” ή “-“.


Σάρωση κωδικού QR στο πίσω μέρος του τηλεχειριστηρίου για λήψη της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου, βολικό για τον έλεγχο της στάθμης του μηχανήματος.
Η στάθμη λέιζερ ελέγχεται από την APP μέσω σύνδεσης BT και διαθέτει επίσης ηλεκτρική ένδειξη ποσότητας, ρυθμιζόμενη φωτεινότητα φωτός λέιζερ και λειτουργία φωνητικού ελέγχου.


Το στήριγμα σχήματος Τ με απόσταση 7 χιλιοστών επιτοίχιας, που έχει περιστρεφόμενη βάση 360° και είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό λεπτής ρύθμισης, μπορεί να κάνει το μηχάνημα να βρει γρήγορα τον στόχο (μέγεθος βίδας 1/4 ίντσας).
Με περιστρεφόμενη βάση 360°, με σπείρωμα 1/4 ίντσας, για εύκολη σύνδεση σε τρίποδο σπειρώματος 1/4 ίντσας για ρύθμιση του ύψους εργασίας του μηχανήματος.


Προσαρμογέας σπειρώματος 1/4 ιντσών έως 5/8 ιντσών για εύκολη σύνδεση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρίποδο σπειρώματος 5/8 ιντσών για ρύθμιση του ύψους εργασίας του μηχανήματος.
Ο βραχίονας ανύψωσης επιπέδου λέιζερ, ρυθμιζόμενο ύψος, σχεδίαση αντιολισθητικής υφής για αύξηση της τριβής, πιο σταθερή τοποθέτηση.
Εξοπλισμένο με θήκη κλιπ παραθύρου για εργασίες με επιτοίχια βάση.
Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση, συνεχές παλμικό λέιζερ λέιζερ.

Σημείωση:
To λέιζερ βρίσκεται στην οπή εξόδου.
Μην κοιτάτε απευθείας το φως του λέιζερ.
Μην αποσυναρμολογείτε το όργανο και μην κάνετε εσωτερικές επισκευές μόνοι σας.
Αυτό το όργανο πληροί το πρότυπο αξιολόγησης ασφάλειας ακτινοβολίας λέιζερ.

Μπορείτε να το κάντε δικό σας εδώ
Multifunctional 4D 16 Lines Laser Level 3° Self-leveling Machine USB Rechargeable Lithium Battery Leveling Tool with 1.2M 3-Heights Adjustable Alloy Extension Bar Tripod Stand σε τιμή;;; 53,69€ κομπλέ με τα μεταφορικά από Γερμανική αποθήκη του Gafagο σε Promo και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: http://bit.ly/3G64Jei 

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram