“ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΙΜΗΣ” Στα 179€ από Ευρώπη!!! ΠΡΟΣΟΧΗ… Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro H. ‘Ο,τι Καλύτερο!!!

Μοίρασε την γνώση...

‼️ΠΡΟΣΕΞΕ!!! Χαμηλότερη ΤΙΜΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 252€!!! 6 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ….

Κύρια χαρακτηριστικά:

banner

2 φορές την περιοχή εισαγωγής αέρα: Μπορεί να παραδώσει 8330 λίτρα καθαρού αέρα ανά λεπτό και ο όγκος αέρα εξόδου σε 3 λεπτά είναι ισοδύναμος με τον όγκο αέρα σε παιδικό δωμάτιο 10 m2.
Αύξηση 185% στην ισχύ αφαίρεσης: Ισχυρό στοιχείο φίλτρου, φιλτράρει τη φορμαλδεΰδη, το τολουόλιο και άλλα κοινά επιβλαβή αέρια για την προστασία της αναπνευστικής υγείας σας.
Αντιβακτηριακή και αντιική διπλή επίστρωση: Η αντιβακτηριακή και αντιική διπλή επίστρωση μπορεί να απενεργοποιήσει ορισμένα βακτήρια και ρύπους.
Αναβάθμιση ισχυρού στοιχείου φίλτρου: Πέντε στρώματα ενσωματωμένων ισχυρών στοιχείων φίλτρου που απορροφούν την οσμή, φιλτράρουν τις τρίχες κατοικίδιων ζώων PM2,5, αλλεργιογόνα γύρης κ.λπ.
Η διάρκεια ζωής του στοιχείου φίλτρου αυξήθηκε σε 1,5 φορές: Το Mijia Air Purifier 4 Pro με το αναβαθμισμένο στοιχείο φίλτρου, με διάρκεια ζωής έως και 9 μήνες. Δεν χρειάζεται συχνή αντικατάσταση, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.
Σχεδίαση αποσπώμενης επάνω γρίλιας: Η επάνω γρίλια μπορεί να αφαιρεθεί ξεβιδώνοντας τις βίδες, τόσο εύκολα στον καθαρισμό των πτερυγίων του ανεμιστήρα όσο και των αεραγωγών για την αποφυγή δευτερογενούς ρύπανσης, ενώ αποτρέπεται ο τυχαίος τραυματισμός.
33,4dB(A) Χαμηλός θόρυβος: Η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να απενεργοποιηθεί, χαμηλός θόρυβος και χωρίς ζημιά από το φως.
Μεγάλη οθόνη OLED: Εμφάνιση δεδομένων PM2.5 σε πραγματικό χρόνο και αντικατοπτρίζει άμεσα την ποιότητα του εσωτερικού αέρα με έγχρωμες φωτεινές ράβδους.
One Click Automatic: Αισθητήρας λέιζερ υψηλής ακρίβειας, ευαίσθητη παρακολούθηση αλλαγών ρύπανσης. Όταν λειτουργεί αυτόματα, η ταχύτητα καθαρισμού βελτιστοποιείται αυτόματα σύμφωνα με την ποιότητα του αέρα εξοικονόμηση ενέργειας και αποδοτική.
Τηλεχειριστήριο Smart Mijia APP: Τηλεχειριστήριο υποστήριξης, διακόπτης χρονοδιακόπτη, ρύθμιση ταχυτήτων, ποιότητα αέρα, διάρκεια ζωής στοιχείου φίλτρου, κλειδαριά για παιδιά.
Μαγνητική Πόρτα.
Υλικό ABS υψηλής ποιότητας.
Υπενθύμιση ζωής στοιχείου φίλτρου.

Διαφήμιση

χτύπα πριν τελειώσει το στοκ…

XIAOMI Mijia Air Purifier 4 Pro (AC-M15-SC) Digital LED Display 360°Circulation Purification Google Alexa Control Low Noise 200³/h Formaldehyde CADR 500m³/h PM CADR for Home Office σε τιμή;;; 179€ από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood με κουπόνι BG6e0e57 Ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας…
Link: https://bit.ly/3ltwvdC

Google news

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ με παράλληλη έκπτωση από το Κουπόνι Allowance επιπλέον έκπτωσης (max 10 δολαρίων και για όσο ισχύει) για παραγγελίες πάνω από 120 δολάρια

και προτιμήστε αγορά από PC
Πάμε να δούμε τι λέω και πως θα κερδίσεις χρήματα για τις αγορές σου που θα είναι πάνω από τα ποσά που περιγράφω….
Το Banggood έβγαλε ένα κουπόνι Allowance που σου κάνει την αντίστοιχη έκπτωση επιπλέον σε οποιοδήποτε κουπόνι ή προσφορά και με ισχύ για 3 ημέρες από την ώρα από το πήρατε… (Το κουπόνι εφαρμόζεται αυτόματα αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις)

Redmagic WW Gshopper Many GEOs

Πάρε πρώτα το κουπόνι Allowance

1) Πάτα το link: http://bit.ly/3TCd92D
και πάρε το κουπόνι Allowance


2) Αντιγράφεις το κουπόνι (αν υπάρχει)

3) Πατάς το link

4) Επιλέγεις χρώμα, μέγεθος ή ποσότητα (αν χρειάζεται)

5) Πατάς Buy Now

6) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply (εδώ σου έχει περάσει και την έκπτωση του κουπονιού αλλά και την επιπλέον έκπτωση του Allowance)

7) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα

8) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)

9) Πατάς place order και πληρώνεις

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 

Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

 

χτύπα πριν τελειώσει το στοκ…

XIAOMI Mijia Air Purifier 4 Pro (AC-M15-SC) Digital LED Display 360°Circulation Purification Google Alexa Control Low Noise 200³/h Formaldehyde CADR 500m³/h PM CADR for Home Office σε τιμή;;; 189€ από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood με κουπόνι BG6e0e57 Ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας…
Link: https://bit.ly/3ltwvdC

‼️ Και πάρε επιπλέον έκπτωση μεταφορικών 8$ (~7,1€) αν είσαι VIP 5 στο Banggood‼️
ΠΑΤΑ ΕΔΩ: https://bit.ly/32MIMAo

✅Μπορείς να πάρεις ξανά και ξανά αν θέλεις να κάνεις πάνω από μια αγορές!✅

ΠΡΟΣΟΧΗ

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία.
α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι
θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 

Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram