Η Canon γιορτάζει τον 20ο συνεχή χρόνο κατάκτησης της πρώτης θέσης παγκοσμίως στην αγορά ψηφιακών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς

Μοίρασε την γνώση...

Η Canon αναπτύσσει το σύστημα απεικόνισης των ψηφιακών μηχανών EOS με εναλλάξιμους φακούς που περιλαμβάνει αισθητήρες εικόνας CMOS, επεξεργαστές εικόνας και εναλλάξιμους φακούς, με γνώμονα τις αρχές: «Ταχύτητα, Ευκολία χειρισμού και Υψηλή ποιότητα εικόνας». Έχοντας δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα προϊόντων –από κορυφαία μοντέλα υψηλών επιδόσεων που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες έως μοντέλα εισαγωγικής κατηγορίας που δίνουν στη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράφουν εικόνες υψηλής ποιότητας με ευκολία, καθώς και μια πλούσια γκάμα φακών σειράς RF και EF που επιτρέπουν τη δημιουργική έκφραση με πληθώρα τρόπων– η Canon υποστηρίζει σταθερά τις πολυποίκιλες ανάγκες των πελατών.

banner

Στο ξεκίνημα των ψηφιακών μηχανών SLR, τον Σεπτέμβριο του 2003, η Canon παρουσίασε την πρωτοποριακή EOS 300D. Αυτή η καινοτομική φωτογραφική μηχανή, που συνδύαζε ανταγωνιστική τιμή, μικρές διαστάσεις και χαμηλό βάρος, αποτέλεσε τον κύριο μοχλό ανάπτυξης της αγοράς των ψηφιακών SLR, κερδίζοντας την πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς παγκοσμίως και προαναγγέλλοντας την έλευση της εποχής των ψηφιακών μηχανών SLR. Από τότε η Canon συνεχίζει να παρουσιάζει πρωτοποριακά προϊόντα, όπως οι σειρές επαγγελματικών μοντέλων EOS-1D και η EOS 5D, που άνοιξαν τον δρόμο για την ψηφιακή εγγραφή βίντεο με μηχανές SLR. Η επιθυμία της Canon να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τα όρια της έκφρασης οδήγησε στο σύστημα επόμενης γενιάς EOS R, που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2018. Αυτό περιλαμβάνει την EOS R5 (την πρώτη μηχανή η οποία παρείχε εγγραφή βίντεο 8K2), που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020, και την EOS R3, που παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 2021 και προσφέρει δυνατότητα παρακολούθησης θεμάτων με γρήγορη κίνηση και υψηλές επιδόσεις συνεχούς λήψης. Επιπλέον, η Canon παρουσίασε τον Δεκέμβριο του 2021 το σύστημα EOS VR, το οποίο σχεδιάστηκε για την εγγραφή βίντεο με στόχο τη δημιουργία περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας.

Το 2022, η Canon ανακοίνωσε την EOS R7 (Ιούνιος του 2022) και την EOS R10 (Ιούλιος του 2022), τα πρώτα μοντέλα με αισθητήρα μεγέθους APS-C στη Σειρά EOS R, καθώς και τη μηχανή full-frame EOS R6 Mark II (Δεκέμβριος του 2022), η οποία διαθέτει προηγμένη λειτουργικότητα AF και εξαιρετικές δυνατότητες βίντεο, μαζί με έξι νέους φακούς RF3. Η Canon, παράλληλα με την περαιτέρω επέκταση της σειράς των προϊόντων της, κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς παγκοσμίως επί 20 συνεχόμενα χρόνια.

Google news

Η Canon θα συνεχίσει να τελειοποιεί τις αποκλειστικές τεχνολογίες απεικόνισης που αναπτύσσει, ενισχύοντας και επεκτείνοντας περαιτέρω τη σειρά φωτογραφικών μηχανών και φακών EOS και ανοίγοντας νέους δρόμους για την καταγραφή φωτογραφιών και βίντεο.

ZTE Many GEOs banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram